Quantcast

fernsehpaket pro Německo startuje na 9E

| redakce | tisk

Ještě v červnu letošního roku odstartují tři nové programové balíčky pro německé diváky na satelitu Eurobird 9A (9°E). Za celý projekt zodpovídá společnost AllesSehen.TV GmbH a nové balíčky se jmenují fernsehen für mich, US Entertain, sportdigital.

Nabídka obsahuje stanice, které jsou již známé v Německu ale také stanice, které se objeví poprvé na německém trhu.

"fernsehen für mich" tedy televize pro tebe bude tématickým paketem, který bude obsahovat program pro celou rodinu v německém jazyce - hudbu, filmy a programy pro děti. V paketu se objeví 11 televizních stanic. Zpočátku budou v nabídce stanice Volksmusik TV (německá folková hudba), Your Family Entertainment (program pro děti), Travel Channel (cestování), Yacht & Sail, Body in Balance. V červenci bude nabídka rozšířena o TV Country s americkou country hudbou.

"US Entertain" je paket s produkcí USA a anglojazyčných zemí Evropy. Paket s kanály v angličtině bude obsahovat 7 TV stanice - America Unleashed a Total Hip Hop, dále Yacht & Sail, Body in Balance, BBC Prime a od července Country TV. Název sedmé stanice bude oznámen později.

"sportdigital" je sportovním balíčkem, který obsahuje jediný program - sportdigital. Je to placený sportovní kanál, který přináší přímé přenosy z německé Bundesligy a také košíkovou, fotbal a další.

"fernsehen für mich" a "US Entertain" budou nabízeny po 9,90 euro měsíčně. Předplatné sportdigital byl stanoven na 4,90 euro měsíčně v kombinaci s některými zbývajícími pakety nebo 7,99 euro samostatně.

Zařízení pro příjem nové programové pay-tv nabídky zajistí firma TechniSat. Připravuje se speciální satelitní parabola TechniSat Tritenne s možností příjmu třech orbitálních pozic - Astra (19,2°E), Hot Bird (13°E) a Eurobird 9A (9°E) a také satelitní set top boxy s dekodéry podmíněného přístupu.

Provozovatel doporučuje nákup set top boxů připravených na HDTV. Není totiž vyloučeno, že v budoucnu bude nabídka rozšířena o stanice ve vysokém rozlišení. Programy budou kryptované systémem Conax.

Programová nabídka nové pay-tv platformy bude nabízena z transpondérů satelitu Eurobird 9A (9°E), které využívá kabelová platforma KabelKiosk.

tp. 71 (12,130 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4)
tp. 83 (12,360 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4)
tp. 87 (12,437 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4)

Podrobnosti o nabídce najde zájemce na stránkách www.fernsehpaket.de .

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články