Quantcast

NOVA přes satelit?

| Tisk

Zajímavé otázky a odpovědi z pořadu Volejte řediteli na TV NOVA - ze dne 10.3.2001

Přesná citace slov pana ředitele Vladimíra Železného

Otázky:
Pan Moudrý, Modřice: Pane řediteli, začne TV Nova konečně vysílat satelitním vysílačem?Na totéž se ptá pan Jaroslav z Prahy.
Divák z Teplic: Je pravda, že Nova odmítá podepsat smlouvu s UPC Direct?

Odpověď:
Je to pravda, proč bychom měli podepisovat smlouvu s někým? My nechceme být na této platformě, nemáme na tom zájem. Na UPC Direct nebudeme. A nebude tam ani NOVA, ani další kanály, které Nova připravuje pro své případné satelitní nebo digitální vysílání. Nova na UPC Direct nebude.

Pan Drábek, Ostrava:
Pane řediteli, proč se bráníte vysílání přes satelit? Rádi bychom si to zaplatili.

Odpověď:
My se zas tolik nebráníme. V poslední době uvažujeme, ale příprava takového vysílání trvá rok, rok a půl. Takže pokud se teď rozhodneme, tak za rok, za rok a něco bychom se mohli objevit na satelitu. Už jsme to přestali vylučovat.



Konec vybraných otázek a odpovědí
---------------------------------------

Pozn. redakce:
Začátkem tohoto roku jsme do pořadu Volejte řediteli poslali obsáhlý dopis s podrobnými dotazy za vás, všechny satelitní diváky. Naše dotazy byly směrovány i k možnosti využití volného prostoru na paketu Czechlink po programu Hallmark právě programem Nova.
Naše dotazy ani dopis se mezi ostatními dotazy v uvedených pořadech Volejte řediteli do dnešního dne neobjevily, možná z reklamních důvodů, nedostali jsme však odpověď ani formou mailu.
Výše uvedené odpovědi v tomto článku jsou však částečnou odpovědí i na naše dotazy.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články