Quantcast

Alternativy k Xtra Music

| Tisk

V minulém příspěvku jsme se popsali pay-rádio nabídku Xtra Music,kde je nám nabízeno okolo 120ti hudebních žánrově různých programů.Samozřejmostí je hudba bez mluveného slova, bez přerušováníreklamou. Jen hudba a hudba. Nabídka Xtra Music je opravdu pestráavšak finančně dosti náročná, platí se pravidelné dosti vysoké měsíční poplatky. Neoficiální karty jen pro XtraMusic také nejsou nejlevnější. Existuje nějaká alternativak Xtra music? Existuje a hned několik.

 Máte-li digitální reciever, můžete si pořídit modul Irdeto a k tomuneoficiální kartu. Budete-li mít na ní nahrán paket PREMIERE WORLD,můžete se těšit z 21 hudebních programů Music Choicena satelitu Astra 19,2°E. Na kmit. 11720/H (SR 27500, FEC 3/4) mátek dispozici Klassik Populär, Klassik Symphonien, Opera + Vokalmusic,Barockmusik, Jazz, Hit List, Alternative Rock, Dance, Country,Classic Rock, Film Music, Deutscher Hits, Soul Classics, Türk Müsigi,Gold, Easy Listening, Love Songs, Musicals. Na kmit. 12032/H(SR 27500, FEC 3/4) pak Old Gold, Schlager, Volksmusik. I v paketuPremiere World vysílané hudební audio programy nejsou opatřenyinformacemi o vysílaných skladbách.

 Další možností je pořídit si modul Seca + příslušnou neoficiálnípřístupovou kartu (pokud ji již nevlastníte). Nabídka hudby je pestřejší. Na satelitu Astra 19,2E ve francouzském paketu Canal Satellite Numerique máme k dispozici 25 audio stanic MultiMusic bez mluveného slova.Na kmit. 12402/V tak naladíme Tutti Classic, All Jazz,Cristal Détente, Génération 60, Rock For Ever,La Guinguette, Black & Blues, Chansons de France, Planéte Rap,Ballades et Comptines, Cactus Country, Maxidance, ZikoMondo,Ciné Music, Alternative Bomb, Classic Maestro, Grand Opéra,Fantaisie Baroque, Quatuor Classic, Harmonia Sacra, Aurora Musicalis,Ręverie, Jazz Festival, Jazz Héritage a New Jazz.

 Pouhých 8 audio kanálů v systému Seca (bez mluv. slova) vysílá Canal Satelite Digital de Espana na kmit. 11973/V (SR 27500, FEC 3/4): Pop-Rock, Voces Propias, Capricho Espańol, Ritmo Latino, Otras Décadas,Pasión Flamenca, Canal Indie a Minimúsica.

 Další nabídka audio stanic na kterých se 'hraje' nonstop bez přerušeníje na satelitech Hot Bird 13E. V paketu Cyfra+ na kmit. 10719/V(SR 27500, FEC 3/4) je pět programů MultiMusic: Piosenka Polska,Polski Rock, Fiesta Latina, Technomania a Chopin.

 Poslední nabídka o které se zde zmíníme, je v paketu D+ Telepiú, přijímatelných také v systému Seca (jen s moduly Seca verze 1.04).Na kmit. 11862/H (SR 27500, FEC 3/4) je vysíláno 30 programůMultiMusic: Tutto Classica, All Jazz, Bel Canto, Atmosfera,La Dolce Vita, Cine Musica, Cantanti e Poeti,La Canzoni d'Italia, Fisarmonica, Canzoni di Francia,Black & Blues, Musica Etno, Le Mie Favorite, Dance Music,Rock Forever, Maxi Dance, Cactus Country, Rock Alternativo, Anni 60,Pianeta Rap, Musica Sinfonica, Adagio, Grande Opera, Musica da Camera,Fantasia Barocca, Musica Antica, Musica Sacra, Jazz Legendario,Jazz Festival a New Jazz.



ZÁVĚR
 V tomto příspěvku jsme se zmínili o některých možných alternativáchk příjmu programů Xtra Music. Nabídka i v alternativnách je bohatá,nedosahuje ale takové kvantity jako u Xtra Music. Alternativnínabídky bývají ale často vhodným řešením. Je jen na vás a vašich možnostech, jakou zvolit variantu.

 Přejeme opět hezký poslech!

parabola.cz





Reklama




Vybrané články