Quantcast

Nový patch pro Hyundai HSS-1000IR

| Tisk

Nový patch pro Hyundai HSS-1000IR

O možnost příjmu kódovaných programů ze satelitu je u diváků trvalý zájem. Bohužel ne vždy (a všude) může být uskutečněn oficiální příjem atraktivních kódovaných programů.

V zemích, kde není možné přijímat kódované programy oficiální cestou, se buď volí možnost získání předplatného na někoho známého v zahraničí, nebo příjem programů za pomoci neoficiálních přístupových karet. Právě tato možnost je v posledních měsících velmi vyhledávána, protože je možné bez velkých potíží přijímat bohatou programovou nabídku z kódovacích systémů Irdeto, BetaCrypt, Seca/Mediaguard, Viaccess a Nagravision.

Projekt DS9, o kterém jsme se opět nedávno zmínili v souvislosti s novou verzí DS9ky 5.04B, umožňuje za pomocí jediné neoficiální přístupové karty přijímat programy až z 5ti kódovacích systémů.
Možnost plného využití příjmu DS9ky byla zpočátku omezena jen na Humax 5400.
Později se na trhu objevil další přijímač, který lze softwarově patchnout - Hyundai HSS-1000IR. I na něm bylo možné přijímat programy DS9 ve verzi 5.02, ale chyběla možnost dekódování Nagravision.

Vše se změnilo v těchto dnech, neboť byl hackery uvolněn další patch pro Hyundai 1000IR, který umožňuje plně využít možností DS9ky. Nově je možné bez problémů dekódovat na Silver i FUN kartách i programy v Nagravision.

Dodejme, že v současné době je situace v příjmu programů v DS9 vyrovnaná: na přijímači Humax IRCI-5400(Z), Hyundai-HSS1000IR či modulu FreeCam2-018 můžeme bez problémů využít DS9ku se Silver i FUN kartami 5v1.

Aktuální verzi patchu pro Hyundai-HSS1000IR včetně editoru settingu (940 kB) naleznete na našich stránkách v sekci DOWNLOAD. Pro rychlejší přístup do Download můžete použít i níže uvedený odkaz.



Parabola.cz
16.03.2002


Doporučené odkazy:
http://www.parabola.cz/magazinplus.php?id=download
http://parabola.cz/magazinplus.php?id=download&sekce=misc_stb





Reklama




Vybrané články