Quantcast

CS Link má 400 tisíc aktivních přístupových karet

| Tisk

logo Česká satelitní digitální platforma CS Link (dříve známá pod názvem Czech Link) oznámila dosáhnutí milníku 400.000 aktivních přístupových karet a stává se tak největší satelitní platformou v České republice. Platforma CS Link má ve své nabídce nejen národní české televizní programy, ale i mnoho dalších a její nabídka celkem obsahuje 25 televizních a 11 rozhlasových programů. Paket CS Link se vysílá na satelitech ASTRA 3A a ASTRA 1E na satelitní pozici 23,5° východně. Přístup k paketu CS Link umožňují dekódovací karty společností Gital a Trade & Technology.

Česká satelitní digitální platforma CS Link oznámila dosáhnutí milníku 400.000 aktivních přístupových karet. Přístup k základní programové nabídce CS Linku mohou zájemci získat za jednorázový poplatek ve výši 1999 Kč. V základní nabídce CS Linku jsou všechny české veřejnoprávní a komerční programy, navíc si uživatelé přístupových karet mohou vybrat ze široké nabídky placených programů.

Podle posledních údajů v současné době přijímá televizní programy prostřednictvím individuálních satelitních antén více než 800.000 českých domácností. Největší oblibě se těší příjem českých programů CS Link ze satelitní pozice ASTRA 23,5 stupňů východně, dříve nazývaný Czech Link. CS Link se de facto stává největší satelitní platformou.

Dynamický rozvoj platformy CS Link (koncem roku 2006 CS Link registroval 150.000 aktivních karet) umožnila i jednoduchá aktivace služeb prostřednictvím prepaid karet či internetu nebo mobilního telefonu. Zvyšuje se také počet přenášených programů na dnešních 25 televizních kanálů a jejich počet neustále roste.

Pozorně sledujeme vývoj digitalizace a s potěšením zaznamenáváme nárůst zájmu obyvatel České republiky o satelitní digitální vysílání,” řekl Martin Janků. „Překročení hranice 400.000 aktivních karet platformy CS Link je ukázkou toho, že zákazníci si v dnešní době žádají kvalitu, přístup k programům na celém území ČR a rozmanitou nabídku služeb, kterou jim satelitní vysílání bezesporu nabízí.”

O satelitní platformě CS Link
CS Link je nejstarší platformou satelitní televize na území České republiky, kde působí od roku 1997 (dříve pod názvem Czech Link). Jako nejsledovanější satelitní služba s více než 400.000 zákazníky přináší všechny české národní televizní programy a další vybrané programy na přání, celkem 25 televizních a 11 rozhlasových programů. Počet programů lze jednoduše rozšířit pomocí zařízení Duo LNB, které umožňuje příjem volně dostupných mezinárodních programů z pozice ASTRA 19,2° východně.



Držitelé přístupových karet pro příjem programů z CS Linku od společností Gital a Trade&Technology pro programy České televize, Primy a Novy si mohou objednat také vybrané prémiové programy - nejznámější filmový kanál na světě HBO, dokumenty na programu Spektrum, sport z nejlepších světových sportovních soutěží na Galaxii sport, starší české a slovenské filmy a pohádky na CS Filmu, filmy na FilmBox Extra a Filmboxu a další zajímavé programy.

Pro služby CS Link se využívají družice Astra 3A a Astra 1E na satelitní pozici 23,5° východně. Hlavní výhodou je vysoká kvalita vysílání a bezproblémový příjem na celém území České republiky.

CS LINK





Reklama




Vybrané články