Quantcast

Akce 2 měsíce MULTI s TT Kartou - opět prodloužena

| Tisk

logo Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY, tradiční distributor přístupových karet pro příjem satelitních programů (TT Karet), přichází s prodloužením propagační akci pro své nové zákazníky zaměřené na volitelné televizní programy.

Po příznivé odezvě na akci - Každá nová TT Karta se dvěma měsíci balíčku MULTI se nyní tato akce prodlužuje do 30. června 2008.
Každá nová aktivace TT Karty stále s 2 měsíčním bonusem

Nový produkt balíček MULTI v programové nabídce společnosti TRADE and TECHNOLOGY poprvé představený 1. prosince 2007 si za uplynulou dobu našel velké množství příznivců a předplatitelů. Protože jeho popularita a oblíbenost stále roste rozhodli jsme se tento balíček i nadále zpřístupnit všem uživatelům nově registrovaných TT Karet.
Balíček MULTI obsahuje sedm hodnotných televizních programů různých žánrů, které jsou svým zaměřením vhodné pro všechny členy typické domácnosti.

FILM BOX (filmy)
FILM BOX EXTRA (filmy)
Viasat Explorer (dokumenty, akce)
Viasat History (dokumenty, historie)
Galaxie sport (sport)
Jim Jam (dětské programy)
Spice (erotika)

Jak využít akční nabídky
Každý uživatel, který si v období do 30. června 2008 registruje svoji novou TT Kartu Standard nebo novou TT Kartu Sezóna obdrží bonus v hodnotě 2 měsíční aktivace balíčku MULTI.

Aktivace každé nové TT Karty je spojena s registrací uživatele. Pokyny pro registraci jsou přiloženy v každém balení TT Karty. Registraci uživatele lze provést velmi jednoduše vyplněním tzv. Registračního formuláře buďto online na internetových stránkách www.t-t.cz (doporučujeme) nebo písemně poštou.

Zdánlivě samozřejmou podmínkou pro příjem programů je jejich správné naladění. Programovou nabídku akciové společnosti TRADE and TECHNOLOGY na svých přijímačích naladíte zadáním následujících technických parametrů.

Družice ASTRA 1E
Pozice 23,5°východně
Platforma CS Link
Kmitočet 11 992 MHz
Polarizace Horizontální
FEC 3/4
Symbolová rychlost 27 500 kS/s

Družice ASTRA 3A
Pozice 23,5°východně
Platforma CS Link
Kmitočet 12 525 MHz
Polarizace Vertikální
FEC 3/4
Symbolová rychlost 27 500 kS/s



Družice ASTRA 3A
Pozice 23,5°východně
Platforma Sky Link
Kmitočet 12 565 MHz
Polarizace Horizontální
FEC 2/3
Symbolová rychlost 27 500 kS/s

Michal Kopřiva





Reklama




Vybrané články