Quantcast

Animal Planet od dubna s atraktivnějším obsahem

| Tisk

logo Discovery Networks Central Europe, divize světové jedničky v populárně naučných pořadech, společnosti Discovery Communications, která se pyšní 1,5 miliardou předplatitelů ve více než 170 zemích, dnes oznámila několik novinek - náběh české mutace stanic Discovery Science a Discovery World, zatraktivnění obsahu Animal Planet a personální změnu v Discovery Networks Central Europe.

Discovery Science a Discovery World v češtině

V lednu začala společnost Discovery Networks CE lokalizovat programy Discovery Science a Discovery World v České republice a na Slovensku. Český a slovenský dabing bude nasazován postupně a tento proces by měl být dotažen do konce v následujících měsících. Do té doby budou pořady, u kterých ještě není zpracované české či slovenské znění, vysílány v angličtině. Distribuční trasa obou programů Discovery Science a Discovery World je na satelitu Sirius 4 (4,8°E) v pro-fi systému PowerVu. Žádná satelitní DTH platforma českou mutaci těchto stanic nenabízí - v paketu Digi TV jsou oba programy zatím jen s anglickým zvukem.

logo

Animal Planet s atraktivnější nabídkou pořadů

Discovery na českém a slovenském trhu zavádí feed Animal Planet Europe, jenž nahradí stávající feed MEATI. Díky této výměně budou diváci od dubna moci ocenit plný čtyřiadvacetihodinový program, méně vycpávek v přestávkách a více opravdového fascinujícího obsahu.

Personální změna v Discovery Networks Central Europe

logo Discovery Networks Central Europe zároveň oznámila, že k prvnímu lednu jmenovala Miroslava Badlíka (na fotografii) na místo manažera partnerského prodeje pro Českou republiku a Slovensko společnosti Discovery Networks Central Europe.

Pan Badlík bude zodpovědný za koordinaci partnerského prodeje v obou teritoriích a bude spolupracovat s našimi kabelovými a satelitními partnery, snažit se maximalizovat partnerský prodej pro Discovery na těchto trzích a zároveň vyhledávat nové obchodní příležitosti. Miroslav Badlík bude působit v Praze a jeho přímým nadřízeným bude Karol Bek, vrchní manažer partnerského prodeje pro Polsko, Českou republiku a Slovensko.

Miroslav Badlík má rovněž rozsáhlé zkušenosti s prodejem, hlavně z práce pro přední mobilní telekomunikační společnosti. Než nastoupil k Discovery, pracoval pro společnost Vodafone Czech Republic a.s. jako oblastní manažer prodeje pro firemní sektor a rovněž pracoval jako regionální manažer v obchodním oddělení společnosti Cisco Systems Czech Republic, s.r.o. Další pracovní zkušenosti si odnesl z firem jako GTS Novera a.s. a Orange Slovakia a.s.



Pevně stojíme za strategií lokalizace a jsme přesvědčeni o růstovém potenciálu obou trhů. Proto máme za to, že investice do lokalizace našich pořadů vysílaných v České republice a na Slovensku přispěje k našemu dalšímu rozvoji v obou zemích i v celém regionu. Zároveň by měla lokalizace posílit naši pozici a pomoci nám ještě efektivněji sloužit zájmům našich klientů a diváků na těchto dynamických trzích,“ uvedla Katarzyna Kieliová, generální ředitelka společnosti Discovery Networks Central Europe.

Společnost Discovery Networks CE v České republice a na Slovensku provozuje šest značkových programů: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Discovery Travel&Living a také Discovery HD.

redakce





Reklama




Vybrané články