Quantcast

TLC přichází 1. září do České republiky a na Slovensko

| Tisk

logo Discovery Networks CEEMEA dnes oznámila, že stanice TLC, její vlajková loď pro ženské publikum, bude 1. září zpuštěna v České republice a na Slovensku. Stanice se zaměřuje na vysílání pro ženy ve věku 25 až 49 let a nabízí to nejlepší z životního stylu, reality show a zábavních pořadů z celého světa. V novém programu nebudou chybět neobyčejné osudy skutečných lidí – nová stanice se tímto žánrem připojí k dalším programům Discovery Networks, jako Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science a Discovery World.

TLC nebude v září spuštěna jen v České republice a na Slovensku, ale také v Maďarsku.

Kanál bude dostupný i v několika dalších státech regionu CEEMEA od Jižní Afriky po pobaltské země.

Přijde se specializovaným celoevropským obsahem, ovšem přizpůsobeném na míru danému trhu.

Na některých evropských i mezinárodních trzích byl kanál TLC uveden již před několika měsíci a rychle si získal velmi pozitivní ohlas. Věřím, že s podobnou reakcí se setká i v České a Slovenské republice. V naší nabídce jde o vlajkovou loď, zaměřenou výhradně na pořady pro ženy, jež nabídne silný a jedinečný obsah vysoké kvality,“ říká Dorota Żurkovska-Bytner, Country Manager CE v Discovery Networks CEEMEA.



TLC poutá ženské publikum stejně silně, jako Discovery Channel můžské. Distributory i reklamní partnery přesvědčí bezkonkurenční nabídka vysoce kvalitního obsahu. Programová struktura TLC perfektně odráží všestrannost žen a bohatost jejich světa.“

Hlavní pořady se týkají svateb, módy, jídla, rodičovství, cestování a dalších pro ženy zajímavých témat. Uvidíme například sérii Manželky sestry, jež vypráví o životě polygamní rodiny v Utahu – o hlavě rodiny Cody Brownovi a jeho čtyřech manželkách a 16 dětech. Nový seriál Hromadění věcí: pohřbeni zaživa zkoumá příčiny nutkavého hromadění každodenních věcí, kterým mnoho lidí trpí. Další programová novinka Kell leží svět u nohou nabízí pohled do zákulisí módního průmyslu a života PR guru Kelly Cutroneové. Seriál Král dortů zase divákům nabídne královskou porci gastronomické extravagance.

Jaroslav Ostrčilík





Reklama




Vybrané články