Quantcast

UPC se rozšiřuje o Spektrum HD a Filmbox Family

| Tisk

logo UPC, největší domácí provozovatel digitální televize a přední poskytovatel internetových a telefonních služeb, rozšiřuje od 1. září svoji televizní nabídku hned o dvě nové stanice. Tou první je Spektrum HD a druhou Filmbox Family. Spektrum HD se stává součástí nejoblíbenější programové nabídky Standard. Televize Filmbox Family je zařazena do programového balíčku Filmbox k programům Filmbox Extra a Filmbox HD. Tento balíček je možné objednat jak k základní nabídce Starter, tak k rozšířené nabídce Standard. Digitální televize UPC od 1. září aktuálně nabízí 109 televizních programů. Třináct z nich přitom vysílá ve vysokém rozlišení.

Zařazením obou stanic opět vycházíme vstříc těm našim televizním zákazníkům, kteří kladou důraz na kvalitní filmovou nabídku a na vysokou technickou kvalitu dokumentárních pořadů,“ říká u této příležitosti Václav Bartoň, generální ředitel UPC.

Spektrum HD vysílá program identický s televizní stanicí Spektrum, ovšem na rozdíl od ní, plně ve vysokém rozlišení. Přináší kvalitní dokumentární pořady sloužící lepšímu poznání současného světa. Důraz klade na populární vědu, dobrodružství a cesty, historii, království divočiny a každodenní život. Dokumenty na Spektrum HD jsou pestré, věrohodné a určené celé rodině. Vedle bohaté nabídky zahraniční produkce nabízí i pořady z produkce vlastní. Spektrum HD vysílá dvacet čtyři hodin denně, ve formátu 16:9 a plně v českém znění.

FilmBox Family je rodinná filmová televizní stanice, určená všem věkovým kategoriím. Vedle napínavých, rodinných, vědecko-fantastických, kreslených, dramatických filmů a komedií nabízí i filmové dokumenty. Je další z televizních stanic mediální skupiny SPI International a opírá se o její bohatou filmovou knihovnu. Vysílá denně od 8.00 přibližně do 22.00, a to v češtině.



Více informací o televizních službách UPC získají zájemci na www.upc.cz.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR





Reklama




Vybrané články