Quantcast

Nová verze editoru SetEdit OAK

| Tisk

SetEdit OAK a podpora přijímačů ID DigitalSoučasné modely Humax OAK mají kvalitní podporu jak od samotného výrobce těchto receiverů, tak i od uživatelů a fanoušků značky Humax.

Pro tuto dosud nejrozšířenější značku digitálních přijímačů je k dispozici dostatek settings editorů, tedy programů, které umožní uživateli přenést naladěné programy (setting) do PC, tam je upravit a pak zpět přenést do PC. Je možné využít i settingů, které jsou šířeny po internetu. Většinu kvalitních editorů pro Humax OAK jsme Vám již na stránkách Paarabola.cz představili a to jak 'originál' editor Formula V3 od výrobce, tak i programy z 'dílny' fanoušků - HumBox, SetEdit OAK, XOAK a SeOAK.

Každý z uvedených programů má své klady a zápory. Mezi nejzajímavější však rozhodně patří program SetEdit OAK, který jako jediný z uvedených je i v češtině a slovenštině.

V sobotu 12.10.2002 uvolnil po několika málo měsících Wolfgang Litzinger, autor úspěšného editoru SetEdit OAK, novou verzi 0.44. Ta přináší novinku - podporu přijímačů ID DIGITAL. V menu KONFIG. můžeme již nastavit přímo model přijímače ID DIGITAL. Ukazuje se tak, že setting přijímače Humax lze skutečně využít i pro přijímače ID DIGITAL, které mají stejné softwarové provedení jako sesterský Humax.



Aktuální verzi SetEdit OAK lze v demo verzi stáhnout z webových stránek www.setedit.de. Registrační klíč si můžete objednat u autora programu za 19,99 EUR. I přes to, že tento program není zadarmo, patří SetEdit OAK mezi vyhledávané setting editory. Uživatele si získal mj. propracovanou editací programových předvoleb.

Návody, jak přenést setting z/do přijímače a základní informace o editaci programů naleznete v rubrice NÁVODY.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články