Quantcast

Prima ZOOM začala testovat v multiplexu 3

| Tisk

Terestrický multiplex 3 společnosti Czech Digital Group (CDG) se rozšíří o další kanál Prima ZOOM. Majitelé terestrických set top boxů či televizorů s digitálním tunerem již mohou naladit novou programovou pozici Prima ZOOM, která momentálně obsahuje monoskop. Půjde v pořadí o čtvrtý televizní kanál společnosti FTV Prima. Prima ZOOM je umístěna do celoplošné distribuce multiplexu 3. Zachytí ji všichni diváci, kteří mohou přijímat například Prima LOVE, Óčko, Pětka, Šlágr TV či Rádio Proglas.


logo
Prima ZOOM má podle licenčních podmínek přinášet tématický program dokumentárního zaměření vysílající dokumentární filmy, dokumentární seriály, magazíny a další typy pořadů. Stanice bude vysílat minimálně 15 hodin programu denně, maximálně 24 hodiny denně.



Licenci pro kanál Prima ZOOM získal vysílatel před měsícem. Vedle licence pro DVB-T má i licenci pro satelitní vysílání. Obě licence platí 12 let.

Společnost FTV Prima v současnosti provozuje tři celoplošné kanály - hlavní plnoformátový kanál Prima Family, stanici pro muže Prima COOL a pro ženy Prima LOVE. Vedle těchto klasických stanic provozuje také videoportál Prima Play.

redakce





Reklama




Vybrané články