Quantcast

FilmBox Extra 1 a FilmBox Family nově na Digi TV

| Tisk

logo Společnost SPI International, provozovatel filmových programů FILMBOX, spolu se satelitní platformou Digi TV přichází s novým balíčkem programů. Všichni stávající zákazníci zmíněné platformy budou mít od 1. srpna možnost pořídit si k základnímu balíčku FilmBox balíček. Informovala dnes o tom SPI.

Balíček FilmBox bude obsahovat dva z nejžádanějších filmových kanálů FilmBox Extra 1 a FilmBox Family, a to za pouhých 60 Kč měsíčně včetně DPH! Zároveň zákazníci, kteří podepíší smlouvu nyní, obdrží jako dárek balíček FilmBox na 3 měsíce zdarma – akce platí do odvolání. Balíček FilmBox si může klient Digi TV objednat na zákaznické lince, případně přes internetové stránky.

Oceňujeme, že se nám spolu se satelitní platformou Digi TV podařilo vytvořit novou službu za velmi rozumnou cenu, což doufáme, ocení i zákazníci,“ říká Łukasz Bułka, ředitel marketingu a PR ve společnosti SPI International.

logo Jde o první samostatně nabízenou doplňkovou službu v nabídce satelitní platformy Digi TV. „Jsme rádi, že první samostatný balíček byl vytvořen z nabídky filmových programů Filmbox,“ dodává Oana Ionescu, provozní ředitelka Digi TV pro Českou republiku.

Parametry příjmu:

satelit: Thor 6 (0,8 stupně západně)
kmitočet: 11,766 GHz
polarizace: vertikální


SR: 28000 ksymb/s
FEC 7/8
norma DVB-S

redakce





Reklama




Vybrané články