Quantcast

Towercom prodloužil smlouvu na kapacitu na Astře 3B

| Tisk

logo Společnost SES (NYSE Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) dnes oznámila prodloužení smlouvy se slovenským telekomunikačním a televizním operátorem Towercom na využívání kapacity na družici ASTRA 3B společnosti SES, která vysílá z pozice 23,5° východně.

Towercom na pozici 23,5° východně používá několik transponderů, přes které dodává televizní služby včetně obsahu ve vysokém rozlišení obrazu (HD) na český a slovenský trh. Towercom poskytuje vysílací kapacitu službě Skylink, největší televizní platformě v České republice a na Slovensku, která na obou trzích obsluhuje více než 2 miliony zákazníků.



logo "Naším cílem je, poskytovat inovativní služby nejvyšší kvality,“ říká Roman Fischer, generální ředitel a předseda představenstva společnosti Towercom. „Spolupráce se společností SES, nejspolehlivějším satelitním operátorem, nám umožňuje dostát vysokým nárokům našich zákazníků a zůstat jim spolehlivým a dlouhodobým partnerem."

Tato dohoda potvrzuje kontinuitu našich obchodních partnerství v tomto silně konkurenčním regionu,“ říká obchodní ředitel společnosti SES, Ferdinand Kayser. "Je nám ctí, že se na nás Towercom spoléhá k dodávání nejkvalitnějších vysílacích služeb. Těšíme se na pokračování naší úspěšné spolupráce.”

redakce





Reklama




Vybrané články