Quantcast

Kabelová UPC nabídne 4 nové kanály v HD

| Tisk

logo Nabídka digitální kabelové televize od UPC se rozšíří o další 4 programy ve vysokém rozlišení. Zákazníci UPC budou moct nově sledovat kanály Nova Sport 2 HD, Food Network HD a dokumentární National Geographic Wild v HD. Cestovatelskou stanici Travel Channel bude již dále vysílat pouze ve vysokém rozlišení. Uvedla UPC.

Připravena bude také programová pozice pro Barrandov Muzika. Programové změny, díky nimž UPC rozšíří nabídku kanálů ve vysokém rozlišení na 45, proběhnou 4. a 5. září.

Marketingový ředitel UPC Jan Kohout komentuje: „Vysílání ve vysokém rozlišení je pro nás prioritou. Zařazením čtyř nových kanálů nabídneme našim předplatitelům nejširší a nejkvalitnější nabídku kanálů ve vysokém rozlišení na českém trhu o celkovém počtu 45. Kompletní nabídka bude obsahovat 138 unikátních programů. Kromě klasického vysílání se soustředíme také na co nejvyšší podíl HD titulů ve videotéce My Prime, kde je v tuto chvíli více než 40 % filmů a většina seriálů v HD.“

logo

Nové kanály v nabídce UPC

Největší novinkou mezi přidanými kanály bude NOVA Sport 2, která ve standardním i vysokém rozlišení nabídne zámořskou NBA, zápasy UFC, rugby, stále oblíbenější turnaje v šipkách nebo snookeru. Nový sportovní kanál bude fungovat také jako rozšíření přejmenované NOVA Sport 1:

V době, kdy se budou ve stejném čase hrát například dva zajímavé zápasy Evropské ligy UEFA, anglického FA Cupu nebo Wimbledonu, budeme divákům schopni nabídnout oba zápasy současně a divák si tak může vybrat program, který jej láká více,“ komentuje Petr Horák, ředitel sekce nových projektů skupiny Nova.

logo Další novinkou je lifestylový program Food Network, který od září nově startuje vysílání ve vysokém rozlišení v češtině a doplní tak nabídku stále oblíbenějších kanálů zaměřených na kulinářsky založené publikum Mňam TV a TV Paprika.



Posledním nově přidaným kanálem do nabídky UPC je hudební Barrandov Muzika, která začne vysílat 8. září a bude dostupná ve všech programových nabídkách ve standardním rozlišení.

Více kanálů ve vysokém rozlišení

Program pro milovníky divoké přírody, National Geographic Wild, který je v SD verzi
v nabídce UPC 5 let, bude nově vysílán také ve vysokém rozlišení.

Dokumentární program věnovaný milovníkům cestování, Travel Channel, bude vysílán již pouze ve vysokém rozlišení.

logo

UPC express se mění na Regiony+

Televizní kanál UPC express změní název na Regiony+. Ty nově nabídnou mediální prostor všem regionálním TV studiím: „Obce a města zde mohou celostátně prezentovat regionální kulturní a společenské události podporující turistiku a cestovní ruch. V rámci Projektu vzájemné přeshraniční spolupráce budou zastoupeny také oblasti sousedních států v blízkosti státních hranic,” popisuje upravenou programovou náplň kanálu Regiony+ výkonný ředitel SAT Plus, Radomír Kaňok. Společnost SAT Plus regionální kanál pro UPC připravuje.

redakce





Reklama




Vybrané články