Quantcast

Videopůjčovna Banaxi a společnost M7 Group zahájili spolupráci

| Tisk

logo Právě v České republice a na Slovensku mají zákazníci, využívající satelitní službu Skylink, přístup k filmovým titulům Banaxi Videopůjčovny. V první fázi jsou tituly přístupné prostřednictvím aplikace Skylink Live TV pro PC, tablety a mobilní telefony, do které je videopůjčovna implementována a postupně budou přidávány další distribuční kanály, jako například hybridní satelitní přijímače.

Každý zákazník Skylinku dostane zdarma na jeden měsíc balíček 50 filmů, který může dále využívat na základě měsíčního předplatného. Navíc mají zákazníci k dispozici také větší balíček obsahující 200 filmů, přičemž obsah obou balíčků se měsíčně z 1/3 obměňuje. Obě společnosti jednají i o dalších formách spolupráce.



logo Společnost Banaxi Limited se zaměřuje na prodej VoD služeb pod vlastní značkou a také na vývoj aplikací OTT služeb na všech technologických platformách pro white label zákazníky. V České republice a na Slovensku Banaxi spolupracuje s významnými IPTV a telefonními operátory. Banaxi připravuje v dohledné době spolupráci s dalšími operátory a nové obchodní a technologické aktivity na globální úrovni.

Banaxi Limited byla založena v roce 2012 a je provozovatelem VoD služby Banaxi v České republice, Polsku, Maďarsku, Srbsku a na Slovensku, s potenciálem dalšího rozšiřování. V roce 2013 uzavřela společnost strategické partnerství s německou společností NetRange, provozovatelem platformy MMH. Cílem Banaxi je vybudovat silnou mezinárodní společnost v oblasti VoD služeb. Banaxi provozuje své aplikace na Smart TV (Samsung, Philips, LG), Smart Phone a tablety s operačními systémy Android, iOS, W8 a na Webu.

redakce





Reklama




Vybrané články