Quantcast

Digi Slovakia rozšiřuje nabídku a aktualizuje firmware přijímačů

| Tisk

logo Společnost Digi Slovakia, operátor satelitní platformy Nová Digi TV SK, rozšiřuje programovou nabídku o další stanice. Zároveň přichází s vylepšením firmware pro přijímače Kaon.

Rozšíření programové nabídky

Do balíčku MAXI byl zařazen filmový kanál Film+. Stanice nabízí bohatou nabídku filmů všech žánrů pro celou rodinu z celosvětové a domácí tvorby.

Nová Digi TV SK posiluje i nabídku maďarského balíčku Extra HU+ a přidává maďarskou stanici Comedy Central Family, která se zaměřuje převážně na rodinné, humorné komediální seriály. Aktuálně operátor nabízí 31 maďarských programů.

technické parametry - Film+:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,804 GHz
polarizace: vertikální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK

technické parametry - Comedy Central Family:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,226 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK



Nový firmware pro set top boxy Kaon

Druhou velmi důležitou novinkou pro zákazníky Nové Digi TV SK je nový firmware pro přijímače Kaon. Operátor bude nový firmware do těchto přijímačů instalovat v noci z 9. na 10.10.2017. Nový firmware přináší opravu chyb a rovněž i drobná vylepšení.

* Opravena funkcionalita rodičovského zámku
* Přidaná zkratka, tlačítko pro rychlý přístup ke zvukové stopě pro nevidomé. Po stisknutí červeného tlačítka na ovladači sde zapne stopa s komentářem pro nevidomé, pokud je dostupná
* Během rychlého přepínání programů se zobrazí info bannery daného programu
* Upravena notifikace na programech, které nejsou součástí předplaceného balíčku. Divákům se nyní zobrazuje informace ve kterém balíčku se daný kanál nachází.

V případě, že zákazník vypíná set top box nebo má vypnutý automatický noční update, změna se projeví po přepnutí na libovolný televizní kanál vysílaný na transpondéru společnosti Slovak Telekom (například Jednotka HD, Markíza HD, JOJ HD).

redakce





Reklama




Vybrané články