Quantcast

Nová Digi TV SK: 7 sportovních programů v HD už v základním balíčku

| Tisk

logo Společnost DIGI Slovakia provedla změnu ve své programové nabídce, která potěší zákazníky kabelové i satelitní televize Nová Digi TV SK. Operátor poskytne všem klientům více sportovních stanic v HD rozlišení.

K 15.8.2017 operátor spouští testovací HD vysílání programu Digi Sort 5 HD. Díky tomu jsou všechny sportovní kanály rodiny Digi Sport šířeny ve vysokém rozlišení (HDTV). Zároveň v rámci zlepšování kvality svých služeb zpřístupní během zkušebního provozu klientům všechny televizní programy z balíčku Extra Šport HD+. Nabídka platí pro všechny předplatitele se základní balíčkem služeb Štandard satelitní i kabelové televize Nová Digi TV SK.

technické parametry - Digi Sport 5 HD:

satelit: Intelsat 10-02 (0,8°W)
frekvence: 12,643 GHz
polarizace: vertikální
SR: 26666
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

K pěti stanicím Digi Sport v HD rozlišení dostanou klienti v základu i programy Sport 1 HD a Sport 2 HD.

K 1.9.2017 chystá DIGI Slovakia zásadní změnu. Od tohoto data budou všechny programy Digi Sport a Sport1 a Sport2 poskytovány už jen v HD rozlišení a budou součástí balíčků Štandard a Maxi.

Stávající doplňkové balíčky Extra Šport HD a Extra Šport HD+ budou zrušeny. Doposud byly programy Digi Sport 1 až 5 a rovněž Sport 1 a Sport 2 dostupné v základních balíčcích jen v klasickém SD rozlišení. Pro diváky tato změna znamená, že všichni abonenti, kteří měli aktivované balíčky Extra Šport HD, resp. Extra Šport HD+ tak od 1.9.2017 ušetří 2 eura s DPH, resp. 4 eura s DPH. Poprvé se tato změna projeví ve faktuře za měsíc září/september 2017, která jim bude doručena do konce tohoto měsíce.



Rozhodli sme sa našich zákazníkov potešiť a priniesť im exkluzívne futbalové zápasy Premier League, La Ligy, najviac zápasov Ligy majstrov UEFA či atraktívne tenisové duely okruhu ATP a WTA vo vysokej kvalite obrazu i zvuku. Keďže programy DIGI Sport sú jediné na Slovensku, ktoré tento obsah ponúkajú, vytvorili sme unikátnu ponuku, ktorá na našom trhu nemá obdobu. Ako bonus sme pridali aj Sport 1 HD a Sport 2 HD, kde je možné sledovať prestížnu Formulu 1. Vďaka tomu sme sa stali operátorom, ktorý ponúka najviac športových programov v HD kvalite už v základnom balíku,“ uvedl Roman Vavrík, ředitel marketingu a prodeje DIGI SLOVAKIA, s.r.o.

Programy Digi Sport jsou největší sportovní televizí na Slovensku s prémiovým obsahem zaměřeným na fotbal a tenis ale přináší i jiné populární sporty. Během roku Digi Sport odvysílá více než 2500 přímých přenosů. Například již 12.9.2017 se mohou diváci těšit i na speciální živé studio k zahájení skupinové fáze Ligy mistrů UEFA, kde krom jiného zazní hymna Ligy mistrů v originálním podání kvarteta Adventure Strings..

DIGI GO na 6 měsíců zdarma

Digi Slovakia přichází i s novou marketingovou kampaní. Každý zákazník, který se zaváže využívat satelitní či kabelovou televizi DIGI na 24 měsíců získá na 6 měsíců bezplatný přístup k mobilní televizi DIGI GO, která vedle pěti programů skupiny Digi Sport nabízí i stanice Sport 1, Sport 2, Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

MAXI na 3 měsíce zdarma, HBO na měsíc zadarmo

Noví i věrní klienti televize DIGI mohou získat balíček programů Maxi se 100 programy za cenu nižšího balíčku Štandard na 3 měsíce. Vedle toho mohou získat filmový balíček Extra HBO na1 měsíc grátis. Podmínkou je 24 měsíční úvazek.

redakce





Reklama




Vybrané články