Quantcast

Šláger Muzika a Skvelé TV získaly licenci

| Tisk

Na televizní trh mohou vstoupit další projekty. Slovenský regulátor médií RVR (Rada pro vysílání a retransmisi) na svém posledním zasedání konaném 4.11.2020 udělil licenci stanicím Skvelé TV a Šláger Muzika.

Šláger Muzika

Společnost Československá Muzika, spol. s.r.o. českého podnikatele Karla Peterky získala u slovenské vysílací rady licenci pro svůj nový projekt s názvem Šláger Muzika.

Podle licenčních podmínek se bude jednat o 24 hodinový program složený z doplňkového vysílání - patrně prodej zvukových nosičů prostřednictvím televizní obrazovky. Stanice bude vysílat slovensky a česky.

Vysílání programu Šláger Muzika bude šířeno prostřednictvím satelitu.

ČTĚTE TAKÉ:
* Šláger Premium, TV Media a TV Nováky s licencí

Připomeňme, že stejný subjekt získal v létě na Slovensku licenci i pro projekt Šláger Premium.

Provozovatel aktuálně na území České republiky a Slovenska šíří dvě programové služby - Šlágr TV a Šlágr 2. Obě stanice jsou dostupné u některých televizních operátorů. Hlavní kanál Šlágr TV vysílá i v rámci českého DVB-T2 (multiplex 24).



Skvelé TV

RVR na svém zasedání udělila licenci i společnost MP Media Production, s.r.o. pro televizní programovou službu SKVELÉ TV. Stanice má vysílat 24 hodiny denně v e slovenštině a divákům nabízet převážně ostatní publicistiku (70% vysílacího času). Zbývající prostor má vyplnit doplňkové vysílání.

Licence platí pro DVB-C, DVB-S, KDS, IPTV, MMDS, MVDS a DVB-T s možností doplňkového vyslání EPG, HbbTV, multimodálního přístupu k programové službě a interaktivní přístup k programové službě.

redakce





Reklama




Vybrané články