Quantcast

Prima Comedy Central je historií, přivítejte Paramount Network

| Tisk

logo Společnost ViacomCBS dnes ráno na českém televizním trhu provedla rebranding svého zábavního kanálu Prima Comedy Central. v 6 hodin ráno se představil pod novou značkou Paramount Network.

Provozovatel stanice rebrandingem a repositioningem kanálu reaguje na vývoj trhu a potřeb televizních diváků. Paramount Network je globální značka společnosti ViacomCBS, poskytující všeobecnou zábavu. Přestože Paramount Network již nenese jméno Primy, bude ViacomCBS nadále s Primou spolupracovat.

ČTĚTE TAKÉ:
Zelená pro Paramount Network v Česku, nové licence pro ViacomCBS
Paramount Network přinese i filmy
Kanál Prima Comedy Central se mění na Paramount Network

Logo na televizní obrazovce se přesunulo do jiného rohu. Logo Prima Comedy Central bylo v levém horním rohu, zatímco Paramount Network má své logo umístěné v pravém dolním rohu.

Paramount Network není nový kanál. Jde pouze o přejmenování programu Prima Comedy Central. Divákům bude přinášet nejoblíbenější komediální show, mezi které patří Comedy Club, Taková moderní rodinka nebo Červený trpaslík. Programové schéma stanice bude obohaceno o populární filmové trháky.


obrázek



▲ Obr č. 1 - Paramount Network - záběr z příjmu stanice

Stanice Paramount Network je k dispozici u televizních operátorů v České republice a to na pozicích, kde do dnešního rána vysílala stanice Prima Comedy Central. Bezplatně je stanice dostupná na klasickou pozemní anténu (multiplex 24), dále také v placených balíčcích satelitních platforem - freeSAT, Skylink, Telly a T-Mobile SAT TV.

redakce





Reklama




Vybrané články