Quantcast

Rádio Český Impuls v DVB-T2 multiplexu 23

| Tisk

logo Nabídka rozhlasových stanic v celoplošném digitálním terestrickém DVB-T2 multiplexu se rozšířila. Dnes byla do vysílací sítě CDG (Czech Digital Group) zařazena privátní rozhlasová stanice Český Impuls.

Program Český Impuls se objevil v celoplošném DVB-T2 multiplexu 23 v kodeku HE-AAC. Pro poslech je nutné provést nové vyhledávání daného paketu.



Aktuálně DVB-T2 multiplex 23 šíří dvě rozhlasové stanice. Vedle novinky Český Impuls také Rádio Dechovka. Vedle rozhlasových služeb jsou v tomto paketu také televizní programy - TV Barrandov HD, Barrandov Krimi, Kino Barrandov, TV Nova, Nova Cinema a Seznam.cz HD.

Český Impuls bylo doposud možné poslouchat prostřednictvím středovlnných vysílačů Líbeznice ve středních Čechách a Domamil na jižní Moravě. Signálem pokrývají především střední a severní Čechy, jižní Moravu a Vysočinu. Dále je Českým Impuls dostupný také jako live stream na internetu a u některých kabelových operátorů. V Praze a ve středních Čechách byla doposud stanice šířena i prostřednictvím regionálního DVB-T2 multiplexu RS4 operátora Prague Digital TV. Nyní stanici naladí na svých set top boxech a televizorech diváci a posluchači po celé republice.

redakce





Reklama




Vybrané články