Quantcast

Nová podoba dokumentárního kanálu Discovery World

| redakce | tisk

Společnost Discovery Networks Central Europe k prvnímu listopadu představila kanál Discovery World v České republice v novém grafickém kabátku.

Discovery World je pro lidi, kteří mají živý zájem o svět, ve kterém žijí, a dychtí se dozvědět o událostech, které ho formují. Nová podoba tohoto kanálu vizuálně lépe vyjadřuje podstatu značky Discovery a měla by tudíž skutečně oslovit naše diváky,“ komentuje upravenou grafickou podobu Leszek Zaborowski, Director of Channels, Discovery Networks Central Europe.

Kanál Discovery World zkoumá pozadí důležitých událostí prostřednictvím vynikajících dokumentárních pořadů a fascinujících seriálů jako King Tut Unwrapped, Who Killed JFK, Italian Fascists in Colour a Raging Planet. Nová grafická podoba bude lépe doplňovat tyto nové pořady určené dospělým mužům, v nichž budou figurovat dechberoucí záběry lidí a míst z celého světa.

Nová grafická podoba bude obnášet i aktualizované logo a televizní kampaň, která oživí nabídku Discovery World. Discovery rovněž podpoří tuto propagační akci novým reklamním spotem a přímým zasíláním reklamních materiálů.

Kanál Discovery World má po celém světě 16 milionů kumulativních předplatitelů.





Reklama




Vybrané články