Quantcast

Jan Kraus bude mít vlastní talk show na TV Prima

| redakce | tisk

Jan Kraus se po letech vrací se samostatným pořadem na obrazovky Televize Prima. Prima začne od září vysílat nový pořad Show Jana Krause.

Jsme rádi, že se k nám Jan Kraus po letech vrací a že je to právě Prima, která bude vysílat novou show oblíbeného moderátora,“ říká Marek Singer, generální ředitel Televize Prima.

Od podzimu začne Televize Prima vysílat late night show s názvem Show Jana Krause. Vedení Televize Prima ponechá novému pořadu absolutní tvůrčí svobodu a Jan Kraus se tak bude před diváky prezentovat takový, jak jej znají a jak si ho také oblíbili - břitký, autonomní a aktuální. Velký důraz v přípravě pořadu bude kladen na aktuálnost hostů a témat. Na obrazovkách jej diváci uvidí se startem podzimního schématu vždy v pátek večer.

Jan Kraus v Televizi Prima není rozhodně žádným nováčkem. Nejen, že je jedním z porotců talentové show Česko Slovensko má talent, kterou uvede Televize Prima již na podzim, na Primě moderova pořad Sauna a následně měl na této televizní stanici svou talk show Další, prosím.

zdroj: TV Prima





Reklama




Vybrané články