Quantcast

Eurosport přinese 210 hodin přímých přenosů z US Open

| redakce | tisk

Eurosport připravil v letošním roce nejlepší televizní a internetové pokrytí US Open v Evropě v historii. Od 30. srpna do 12. září nabídnou kanály Eurosport a Eurosport 2 z US Open 2010 více než 350 hodin tenisového vysílání (oproti 300 hodinám v roce 2009), z nichž více než 210 hodin bude ŽIVĚ.

Přímé přenosy startují vždy v 17:00 středoevropského času a pokračují celou noc. Ihned po jejich skončení nabídneme nejlepší zápasy v reprízách. Všechna utkání jsou také dostupná v HD na Eurosportu HD a Eurosportu 2 HD.

Eurosport bude mít letos vůbec poprvé studio přímo v srdci areálu Flushing Meadows, a proto se můžete těšit na rozhovory s nejlepšími hráči a tenisovými hvězdami. Magazín Game, Set and Mats sklidil úspěch na Australian Open i French Open, a proto se Eurosport rozhodl vůbec poprvé vysílat pořad také z Flushing Meadows.

Začátek pořadu je v 8:30 a bude zahrnovat nejnovější rozhovory a analýzy expertů shrnující noční zápasy. Francouzská šampionka a bývalá světová jednička Amélie Mauresmová doplní hvězdný tým konzultantů Eurosportu, který se objeví v pořadu Game, Set and Mats vedle moderátorů Matse Wilandera (vítěze US Open z roku 2010 a bývalé světové jedničky) a Barbary Schettové (bývalé hráčky TOP 10).

Finalista letošního Wimbledonu Tomáš Berdych nabídne fanouškům pohled do zákulisí US Open. Český hráč bude mít v této show pravidelně exkluzivní videoblog. Kamery Eurosportu ho tak budou doprovázet celý turnaj.

Eurosport nabídne na svém internetovém přehrávači Eurosport Player (www.eurosportplayer.cz) možnost vybrat si ke sledování jeden ze šesti kurtů nebo je sledovat zároveň. Fanoušci se tak mohou těšit na více než 500 hodin přímých tenisových přenosů.

Na anglickém webu Eurosportu (www.eurosport.com) budeme během US Open připravovat řadu rozhovorů, blogů expertů, sestřihy nejlepších momentů nebo aktuální skóre zápasů doplněné textovými komentáři.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články