Quantcast

Nová generace karet Viaccess PC 5

| redakce | tisk

Viaccess, dceřiná společnost France Telecom, představila nejnovější generaci svých přístupových karet Viaccess PC5. Nová generace karet Viaccess je navržena tak, aby částečně nebo zcela zakázala nové formy pirátství, především se jedná o Control World sharing (tzv. card sharing).

Jde se o první představení přístupových karet Viaccess PC 5.0, která je určena speciálně pro boj proti novým formám pirátství. Strategií Viaccess je představit vždy po 24 měsících novou generaci dekódovacích karet, které budou o krok napřed před piráty.

Nové vlastnosti a schopnosti karet Viaccess PC 5.0:

• Advanced Content Protection - nová karta Viaccess je navržena tak, aby zajistila dlouhodobou ochranu audiovizuálního obsahu, přičemž je zajištěna optimální kompatibilita se stávajícími moduly a zařízeními s vestavěným dekodérem Viaccess.

• Flexible Content Protection - PC5 zavádí upgrade systému přímo přes satelit (OTA). To umožní zvýšit bezpečnost mechanismu CW ochrany a také lépe chrání čipovou kartu s set top box.

• Increased Operator ROI and Management of Security Over Time - PC5 umožní snadnou aktualizaci stávajícího software na kartě, včetně card loader. PC5 umožňuje upgrade software v čipové kartě přímo přes satelit (OTA), což představuje mechanismus pro použití up-to-date pro ochranu proti nedovolené modifikaci a emulaci.

zdroj: mportal.com.hr





Reklama




Vybrané články