Quantcast

FA Cup víkend na NOVA Sport

| redakce | tisk

NOVA SPORT svým divákům i nadále nabízí jedinečné zážitky spojené s anglickým fotbalem. FA Cup, nejstarší fotbalová soutěž světa, má své specifické kouzlo, které se léty neztrácí, spíše naopak! Zahrát si slavné finále ve Wembley a pozvednout cennou trofej je snem všech anglických hráčů, od amatérů po profesionály.

Zápasy FA Cupu proto naplno prožívají i ty největší hvězdy z Premier League, pro fotbalisty z nižších ligových soutěží je zase konfrontace s absolutní špičkou neopakovatelnou výzvou a velkým svátkem.

Ve třetím kole jsme mohli na NOVA SPORT obdivovat hrdinské vzepětí Stevenage. Klub ze čtvrté ligy vyřadil Newcastle, účastníka Premier League! Za nepopsatelného nadšení fanoušků se zaslouženého postupu dočkal také tým Crawley, který hraje až pátou nejvyšší ligovou soutěž. Mocné velkokluby Arsenal a Manchester City se o postup musely porvat až v opakovaných zápasech, na staré zlaté časy si v soubojích s nimi rozvzpomenuli v Leedsu a Leicesteru. A třetí kolo nabídlo také pikantní souboj gigantů: Liverpoolu nepomohl proti Manchesteru United ani návrat legendárního manažera Kennyho Dalglishe.

Čtvrté kolo je plné dalších velkých výzev. Dojde na reprízu finále z roku 2009 mezi Evertonem a Chelsea. Arsenal musí po Leedsu zdolat další klub se slavnou tradicí, který se znovu dere na výsluní - tentokrát Tomáše Rosického a jeho spoluhráče čeká třetiligový Huddersfield. A dočkat se už nemohou fanoušci Southamptonu, jejichž „Svatí“ vyzvou téměř neporazitelný Manchester United.

Zápasy třetího kola byly neopakovatelné, prodchnuté jedinečným kouzlem soutěže zvané FA Cup. Jsou tou nejlepší pozvánkou pro víkendové čtvrté kolo, jehož klíčové duely vám na NOVA SPORT opět nabídneme!

Přímé přenosy 4. kola FA Cupu na NOVA Sport:

29.1.2011, 13:25 EVERTON-CHELSEA, FA Cup - přímý přenos 4. kola
29.1.2011, 15:55 BIRMINGHAM-COVENTRY CITY, FA Cup - přímý přenos 4. kola
29.1.2011, 18:10 SOUTHAMPTON-MANCHESTER UNITED, FA Cup - přímý přenos 4. kola
30.1.2011, 12:55 ARSENAL-HUDDERSFIELD TOWN, FA Cup - přímý přenos 4. kola
30.1.2011, 14:55 NOTTS COUNTY-MANCHESTER CITY, FA Cup - přímý přenos 4. kola
30.1.2011, 17:25 FULHAM-TOTTENHAM HOTSPUR, FA Cup - přímý přenos 4. kola

zdroj: Nova Sport





Reklama




Vybrané články