Quantcast

Turecký fotbalový klub Bursaspor s TV kanálem

| redakce | tisk

Turecký fotbalový klub Bursaspor Kulübü Derneği spouští svůj vlastní televizní kanál. Provozovatel stanice se dohodl s placenou televizí Digitürk ohledně zajištění distribuce programu na satelitu Eutelsat W3A (7°E).

Stanice se bude jmenovat Bursaspor TV a v současné době již testuje na kapacitě platformy Digitürk. V současné době se vysílá nekódovaný testovací obrazec. Pravidelné vysílání bude spuštěno v dohledné době.

Bursaspor TV (BS TV) bude přinášet nejnovější informace o činnosti sportovního klubu Bursaspor Kulübü Derneği. Nebudou chybět ani fotbalové přenosy a také magazíny. Stanice bude na platformě kódována systémy CryptoWorks a Irdeto 2.

technické parametry:

• Eutelsat W3A (7°E), freq. 11,451 GHz, pol. V, SR 25066, FEC 2/3, DVB-S/QPSK

Nepůjde o první a jediný sportovní klub Turecku, který bude mít vlastní televizní kanál. Řadu let má klub Fenerbahçe Spor Kulübü vlastní stanici Fenerbahçe TV (FB TV). Kanál vysílá FTA ze satelitu Türksat 2A (42°E). Před několika měsíci ještě vysílal FTA program Beşiktaş TV (BJK TV), ale již nevysílá. Provozovatelem stanice byl Beşiktaş Jimnastik Kulübü.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články