Quantcast

Tip týdne: Nejnovější Mistři švindlu v premiéře na Spektru

| redakce | tisk

Seriál ukazuje lidem tajemství krádeží a podvodů a učí je, jak nenaletět kriminálníkům Diváci seriálu Mistři švindlu se mohou těšit na nejnovější díly tohoto napínavého a zároveň poučného pořadu z reálného prostředí. Už sedmé pokračování Mistrů švindlu opět exkluzivně v Česku a na Slovensku odvysílá stanice Spektrum, první díl mohou příznivci drzých podvodů a krádeží zhlédnout už tuto neděli 13. února od 16.30.

Kabelová a satelitní stanice Spektrum vysílá v SD i HD rozlišení a patří do portfolia společnosti Chello Central Europe, člena skupiny Liberty Global, Inc.

Seriál Mistři švindlu vznikl ve Velké Británii. V počátku vyvolal velkou polemiku, neboť ústřední trio ve složení Alexe, Paula a Jessicy za dohledu skrytých kamer kradlo nic netušícím obětem kabelky a peněženky, lákalo z důvěřivců na ulici či doma peníze nebo se nabourávalo do cizích bankovních účtů. Každý postižený byl samozřejmě vzápětí informován a neutrpěl žádnou škodu. V zájmu prevence kriminality postižení lidé souhlasili s vysíláním pořízených záběrů. Navíc každý takový případ doplňoval komentář policejního odborníka, který divákům radil, jak se nestat obětí kriminálníků. Tento model zůstal zachován i v nejnovější řadě.

Seriál Mistři švindlu patří mezi dlouhodobě nejsledovanější pořady televize Spektrum, i proto jsme usilovali o to, abychom práva na nejnovější sérii získali opět my,“ uvedl za provozovatele stanice Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager ze společnosti Chello Central Europe.

Sedmá série je zpestřena zapojením různých ostrovních celebrit. Nebudou chybět profesionální tanečníci, zpěváci, moderátorky, herečky či modelky z Velké Británie. Populárním odlehčením jsou takzvané sázky o drink, kterými diváci následně mohou pobavit své známé a kamarády v baru či restauraci a získat pití zdarma.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články