Quantcast

Novinky RIO Media: Nickelodeon, Travel Channel a Viasat Nature

| redakce | tisk

Společnost RIO Media, a.s. k 1. květnu rozšířila svoji nabídku digitální IPTV televize o dětský kanál Nickelodeon, cestovatelský kanál Travel Channel a dokumentární Viasat Nature.

Nickelodeon je nejrozšířenější kanál pro děti na světě. Vysílá globální hity v animaci, jako jsou SpongeBob SquarePants a Tučňáci z Madagaskaru nebo inovativní pořady postavené na životopisné lince předškolních dětí, Dora průzkumnice a pro starší děti iCarly, Big Time Rush nebo populární Victorious. Vysílá 24 hodin denně v českém jazyce. Mladí diváci mají k dispozici rovněž internetovou stránku www.nickelodeon.cz, která kromě programu a upoutávek obsahuje řadu počítačových her.

Travel Channel je přední mezinárodní stanice zaměřující se na cestování. Vysílá 24 hodin denně v 18 jazycích napříč Evropou, Středním východem, Afrikou a asijskou částí Tichomoří. Travel Channel přináší praktické rady při výběru a plánování opravdové dovolené a zároveň umožňuje divákům jednoduše sedět a zprostředkovaně si užívat fascinujících míst ve společnosti poutavých reportérů z celého světa.

Viasat Nature je prémiový program bez reklam s širokou nabídkou zábavných, vizuálně pozoruhodných dokumentů o zvířatech, přírodě, životě v divočině a ošetřovatelích, které získaly řadu cen. Obsah dokumentů je tvořen uznávanými produkčními společnostmi jako BBC, Channel 4 a Partheon. Dokumenty, vysílané 24 hodin denně, mohou sledovat celé rodiny, odehrávají se po celém světě a jsou komentované důvěryhodnými odborníky, některými z nich dokonce provázejí celebrity.

zdroj: Rio Media





Reklama




Vybrané články