Quantcast

Programy paketu N na platformě TP od 23.5.2011

| redakce | tisk

V pondělí 23.5.2011 provede Telekomunikacja Polska (TP) změny ve své TV nabídce. Abonenti TP získají přístup k programům paketu N a HD kanály budou dostupné takév IPTV nabídce tohoto operátora.

Ve stejný den Telekomunikacja Polska uspořádá tiskovou konferenci na které představí mimo jiné rychlý internet (až 80 Mbit/s) a TV programy.

Z prvních neoficiálních informací vyplývá, že operátor provede změny ve svých stávajících TV paketech. Nabídka TP bude rozšířena o hlavní kanály Polsatu, včetně Polsat HD (v základní nabídce). Nové HD programy budou také dostupné v IPTV platformě TP.

Abonenti TP získají přístup k programovým balíčkům paketu N (Televize nové generace), která nabízí největší počet HD stanic na polském trhu. Pakety N (např. filmové hity, sport a motosport, pro děti nebo móda a hudba) budou poskytovány jako doplňkové balíčky k základní nabídce balíčků (např. Neostrada + televize). Rozšíří se také nabídka prémiových balíčků, která bude zahrnovat také nFilm HD, HBO HD, Cinemax HD, Filmbox a erotický balíček Noc.

Nová nabídka TP a televize N (Neostrada a televize) budou dostupné v prodejních místech TP/Orange a také v prodejních místech televize N.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články