Quantcast

Speciální aplikace iVysílání ČT pro tablety Samsung

| redakce | tisk

Nová aplikace iVysílání ČT pro Samsung Galaxy Tab je uzpůsobená pro plné využití všech možností tohoto tabletu při přístupu do nejobsáhlejšího televizního on-line videoarchivu v ČR.

Česká televize ve spolupráci se společností Samsung Electronics Czech and Slovak připravila pro uživatele řady tabletů Samsung Galaxy Tab speciální verzi aplikace iVysílání ČT. Ta vychází ze stejné aplikace pro smartphony s operačním systémem Google Android, je však uzpůsobena pro velký displej tabletu, jeho výkon a další technické možnosti.

Aplikace iVysílání ČT pro Samsung Galaxy Tab nabízí obdobně jako verze této aplikace pro Apple iPad ovládací prvky orientované na šířku a lépe využívající veškerý prostor. Samozřejmostí je důraz na přehlednost a intuitivní ovládání. Vedle základní nabídky čtyř aktuálních pořadů České televize je uživatelům k dispozici také rubrika Pořady, v níž jsou pořady ČT řazené podle názvu a žánru. Vyhledávání je možné také podle data vysílání - k tomu slouží přehledné programové plány jednotlivých programových okruhů ČT. V rubrice Výběry se zobrazují nejsledovanější pořady dne a týdne i nabídka speciálních archivních perliček, uživatel tabletu rovněž vidí, co v iVysílání sledují ostatní diváci.

Speciální aplikaci iVysílání ČT si ze SamsungApps mohou zdarma stáhnout uživatelé těchto tabletů Samsung: Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9 a také připravované novinky Galaxy Tab 7.0 Plus. Majitelé Wi-Fi verzí výše uvedených tabletů se aplikace dočkají během několika dnů.

Flotila aplikací České televize se úspěšně rozrůstá na všechny u nás nejrozšířenější mobilní platformy, a to dokonce s tuningy pro jednotlivé přístroje. Očekáváme tak další nárůst celkového počtu uživatelů našich aplikací pro smartphony a tablety. Dosavadní suma bezmála 400 tisíc stažení tak jistě nezanedbatelně naroste,“ podotýká výkonná ředitelka Nových médií ČT Pavlína Kvapilová.

Česká televize nabízí divákům nyní již čtrnáct aplikací. Aplikace ČT24 i aplikace ČT4 mají obě své verze pro Apple iPhony, speciální pro iPady a dále pro systémy Google Android, Nokia Symbian^3 a Samsung Bada. Aplikace iVysílání byla dosud k mání pro Apple iPhony, speciální pro iPady, další pro Google Android a nyní nově speciální pro Samsung Galaxy Tab. Česká televize aktuálně připravuje ještě několik posledních aplikací pro smartphony a tablety. Před dokončením je aplikace iVysílání pro Nokia Symbian^3 a finišují práce na aplikacích ČT24 a ČT4 pro systém Microsoft Windows Phone 7.

iVysílání, on-line videoarchiv České televize, je bezkonkurenčně nejobsáhlejším svého druhu v České republice. Nabízí více než 48 tisíc hodin videa - pořadů ČT ze všech čtyř programových okruhů. K dispozici je široké veřejnosti zdarma, a to jak na stolních počítačích a v noteboocích na webové adrese www.ivysilani.cz, tak právě i prostřednictvím příslušných aplikací uživatelům chytrých mobilů a tabletů se zmíněnými operačními systémy.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články