Quantcast

Koncert na pomoc Srí Lance v přímém přenosu na Českém rozhlase 1 - Radiožurnál

| redakce | tisk

Český rozhlas 1 ? Radiožurnál odvysílá v neděli 13. února v přímém přenosu od 20.00 hodin charitativní koncert na pomoc Srí Lance s názvem ?Vlnitý plech na střechy rybářů?.

Na koncertu se ve Velkém sále pražské Lucerny představí Ondřej Havelka & Melody Makers, Brodwayské ukolébavky, Hana Hegerová a Petr Malásek, Bratři Ebenové, Zdeněk Svěrák, Iva Bittová, Radůza, Jaroslav Dušek, David Kraus, Oskar Petr a Jiří Vopava, Jiří Schmitzer, Věra Gondolánová, Filip Gondolán, Zdeněk Plech, Vladimír Mišík a ETC, Ester Kočičková, Věra Bílá a Kale, Jiří Suchý a další.

Z finančních prostředků získaných ze vstupného bude realizován nákup vlnitého plechu a jeho doprava do rybářských vesnic, protože vlnitý plech používají chudí rybáři na střechy svých chýší a je pro ně jednou z nejcennějších věcí, na kterou často vydělávají celý život.

Koncert se koná pod záštitou honorárního konzula Srí Lanky v ČR pana Josefa Pěnkavy, který je zároveň hlavním garantem průběhu akce až po dopravu vlnitého plechu pro střechy rybářů.

Přímý přenos Českého rozhlasu moderuje Martin Hrdinka.

zdroj: TZ ČRo





Reklama




Vybrané články