Quantcast

V březnu odstartuje Polsat Sport 2

| redakce | tisk

Paket Cyfrowy Polsat se rozroste o nový sportovní kanál. Nebude to pouze programové okno, jako v případě konkurenčního paketu Cyfra+. V programu Polsat Sport 2 se objeví řada přenosů a magazínů, které se nyní vysílají na nekódovaných kanálech.

Platforma Polsatu posiluje svoji pozici o nabídku sportovního kanálu o Polsat Sport 2. Oba programy budou vysílat 6 až 8 hodin tématických hodin věnovaných klubům Arsenal, Liverpool a Manchester United.

Polsat Sport 2 nebude mít situaci příliš jednoduchou - práva na přímé přenosy vlastní konkurenční Canal+. V programu Polsat Sport 2 se proto objeví reprízy nejlepších momentů utkání, záznamy lig a pohárů, interview a komentáře s hráči nejlepších evropských fotbalových klubů.

Polsat Sport 2 odstartuje 4.3.2005 a nabídne záznamy zápasů anglické ligy. Polsat Sport 2 bude jedinou polskou televizí, která nabídne anglický pohár. V novém sportovním kanále se objeví také programy věnované Real Madrid a Barceloně, dále přenosy, které se doposud objevovaly na kanálech Info/Teleuniwersytet, TV4, Puls.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články