Quantcast

Bojkotujte TV DAJTO, vyzvalo občanské sdružení

| redakce | tisk

Občanské sdružení Fórum života dnes vyzvalo diváky k bojkotování vysílání chystaného kanálu TV DAJTO. Půjde o třetí kanál mediální skupiny CME na Slovensku, po TV Markíza a TV Doma.

TV Dajto se chce zaměřit na akční seriály, filmy a také sport, dokumenty a erotiku. Zpravodajství mají podle webu Topky.sk moderovat obnažené ženy.

"Fórum života s poľutovaním konštatuje, že sa Markíza stále viac odkláňa od rodinných hodnôt k protirodinným. Vyjadrujeme zásadný nesúhlas so zneužívaním ženy a jej dôstojnosti na komerčné ciele a odsudzujeme takéto podporovanie promiskuity a prispievanie k vytváraniu spoločenskej klímy nepriateľskej voči rodine, vernosti a úcte k žene. Zároveň vyzývame všetkých, ktorým záleží na ochrane a podpore dôstojnosti človeka k bojkotovaniu vysielania tejto televízie," píše ve svém prohlášení Fórum života.

Zpravodajství se spoře oděnými moderátorkami již vysílá sesterská stanice TV FANDA v Česku, která odstartovala 14.7.2012. Relace Red News se vysílá v pracovních dnech po 22. hodině.





Reklama




Vybrané články