Quantcast

Atmedia vyvinula novou mobilní aplikaci Atmedia SHR Service

| redakce | tisk

Mediální zastupitelství Atmedia vyvinulo novou - vylepšenou verzi mobilní aplikace pro zobrazení podílu stanic na sledovanosti s názvem Atmedia SHR Service.

Dříve byla aplikace dostupná jenom pro uživatele iPhonů, nyní je volně dostupná i pro vlastníky telefonů se systémem Android (verze 2.1 a vyšší).

Nová verze aplikace Atmedia SHR Service přináší kromě dat za Českou republiku i data za Polsko a v dohledné době i za Maďarsko. Navíc nabízí i mnoho praktických vylepšení. Například podíly na sledovanosti ve vybraných cílových skupinách - pro český trh jsou k dispozici data za nákupní cílové skupiny Atmedia, tedy diváky ve věku 15+, 15-54, 4-14 a 15-34 let. Aplikace umožňuje dle volby zobrazit podíly na sledovanosti za období posledního měsíce, či týdne a pro registrované uživatele i za poslední den.

Kromě většího množství informací nabízí mobilní aplikace Atmedia SHR Service novou grafiku a možnost navolení typu grafu pro lepší srozumitelnost a orientaci v datech.

Sekce novinky obsahuje aktuální informace o jednotlivých stanicích v portfoliu Atmedia, tiskové zprávy a také upoutávky na zajímavé filmy, pořady a samozřejmě informace týkající se samotné Atmedie. Vše podstatné tak bude k dispozici z první ruky.
Atmedia SHR Service je k dispozici ke stažení zdarma - pro iOS v AppStore a pro Android v Google Play - vše na stránkách www.atmedia.cz.

Jsme rádi, že Atmedia může nabídnout uživatelům jednoduchý a přehledný nástroj, se kterým budou mít kdekoliv k dispozici rychlý přehled o vývoji podílů jednotlivých TV stanic na sledovanosti. Věříme, že zejména nyní, v období nástupu nových celoplošných digitálních TV, je to ten nejlepší dárek“, říká Rudolf Kukač, Sales Support Director Atmedia.

zdroj: AtMedia





Reklama




Vybrané články