Quantcast

Superneděle na Sport1: Derby Slovan-Lev a Super Bowl

| redakce | tisk

Dvě špičkové sportovní události přinese tuto neděli exkluzivně televize Sport1. Odpoledne odvysílá česko-slovenské derby mezi Lvem Praha a domácím Slovanem Bratislava v Kontinentální lize.

Po půlnoci dostanou prostor fanoušci amerického fotbalu, kteří již teď netrpělivě odpočítávají poslední hodiny do startu dalšího legendárního NFL Super Bowlu s českým komentářem.

Tvrdý hokej a fotbal, tentokrát ten americký, to jsou perly nedělního vysílání Sport1. Česko-slovenské duely mezi Lvem Praha a Slovanem Bratislava v KHL vždy přilákají pozornost.

Nedělní zápas bude hodně vypjatý nejen proto, že Lev předchozí tři derby prohrál a tento nelichotivý stav bude chtít zvrátit, ale i proto, že oba kluby v těchto dnech bojují o existenčně důležité body pro postup do playoff,“ objasňuje Ondřej Voršilka, hokejový expert a komentátor Sport1. Jeho slova doplňuje slovenský kolega ze Sport1, komentátor Matěj Hajko: „Každé domácí utkání Slovanu doprovází bouřlivá atmosféra vyprodané Slovnaft Arény, bude to skvělý zážitek i pro televizní diváky.“ Přímý přenos Slovan Bratislava-Lev Praha vysílá Sport1 od 16.45.

Vrcholem aktuální sezóny NFL bude slavná jedinečná a celý svět fascinující show jménem Super Bowl. Zatímco na trávníku se o mistrovský titul utkají Baltimore Ravens a San Francisco 49ers, přestávku zpestří vystoupení slavné zpěvačky Beyoncé. Hymnu zazpívá další hvězda šoubyznysu Alicia Keys. Sedmačtyřicátý Super Bowl odvysílá naživo Sport1 od půlnoci z neděle na pondělí, českým komentářem ho doprovodí zkušené a oblíbené duo Stanislav Jantoš a Martin Hamza.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články