Quantcast

V úterý 2.7. výluka vysílače Votice - Mezivrata

| redakce | tisk

České Radiokomunikace (ČRa) chystají na úterý 2.7.2013 výluku televizního a rozhlasového vysílače Votice - Mezivrata. Výluka TV vysílání potrvá od 6.00 do 15.00 hod. Výluka rozhlasového vysílání od 9.00 do 15.00 hod.

Z vysílače Mezivrata nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní multiplex 1 České televize a multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima Family a TV Barrandov.

Na vysílači Mezivrata dojde také k přerušení rozhlasového vysílání, a to v době od 9.00 do 15.00 hodin. Toto se dotkne stanic ČRo Radiožurnál na frekvenci 93,1 MHz, ČRo Dvojka na frekvenci 103,2 MHz, Evropa 2 na Frekvenci 105,5 MHz, Rádio Blaník na frekvenci 95 MHz a Rádio Kiss Jižní Čechy na frekvenci 97,7 MHz.

Při plánované výluce bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílací technologie.

Výluka TV a rozhlasového vysílání z vysílače Mezivrata se dotkne pouze těch diváků, kteří přijímají signál právě z tohoto vysílače. Diváci, kteří přijímají signál z vysílačů Cukrák a Praha-Žižkov, které jsou provozovány na stejných TV kanálech v SFN síti, se výluka netýká.

zdroj: ČRa





Reklama




Vybrané články