Quantcast

Televize Sport1 a Sport2 rozšiřují pokrytí o sítě NejTV

| redakce | tisk

Tisíce domácností získají prostřednictvím nové distribuční platformy placené stanice Sport1 a Sport2. S platností od 1. července je do nabídky své digitální televize zařadí český kabelový operátor NejTV. Oba kanály zaměřené především na špičkový hokej a fotbal coby divácky nejpopulárnější sporty provozuje Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

O dvě nové atraktivní televizní stanice se od začátku prázdnin rozroste nabídka zákazníkům operátora NejTV. Přesné informace o zařazení Sport1 a Sport2 do jednotlivých regionálních sítí a příslušných tematických balíčků se klienti NejTV dozví na stránce www.NejTV.cz v sekci Digitální televize.

Věřím, že sportovní fanoušci v řadách zákazníků NejTV si naše vysílání oblíbí a budou spolu s námi fandit například jedinému českému reprezentantovi v KHL Lvu Praha nebo sledovat výkony talentovaného Neymara v dresu FC Barcelona,“ uvedl za provozovatele obou stanic Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Placené televize Sport1 a Sport2, resp. Sport2 HD se zaměřují na špičkový hokej a fotbal. Exkluzivně přinášejí přímé přenosy z fotbalové La Ligy s hvězdami jako Ronaldo a Messi, Kontinentální hokejovou ligu (KHL) včetně Lva Praha a Slovanu Bratislava či prestižní tenisové turnaje ATP500. Vedle toho pravidelně vysílají další prestižní soutěže a poháry, například německý fotbalový pohár, NBA či ligu amerického fotbalu NFL. Obě stanice provozují společnou stránku www.facebook.com/TelevizeSportTV.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články