Quantcast

Topfun: 11.111.111 spuštěných videí

| redakce | tiskobrázek k článku: Topfun: 11.111.111 spuštěných videí

Videopůjčovna Topfun od společnosti Topfun Media dosáhla za dobu své působnosti na trhu VOD služeb v České republice a na Slovensku na úctyhodné číslo 11.111.111 spuštěných videí.

Zásluhu na docílení tohoto čísla má bezesporu atraktivní a neustále se obměňující filmová nabídka videopůjčovny, rozšíření distribučních platforem na Smart TV, mobilní zařízení a set top boxy a vytvoření nového obchodního modelu, který představují filmové tarify Topfun Start a Topfun Nonstop.

"Jsme rádi, že se můžeme tímto číslem pochlubit a věříme, že stoupající trend sledovanosti obsahu z naší nabídky ještě zrychlíme. Tuto naši vizi podporujeme neustálým rozšiřováním nabídky a nasazování filmových trháků zejména od filmových studií Warner Brothers a NBC Universal," prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

V poslední době nejvyhledávanějším filmem ve videopůjčovně Topfun je Poslední výkřik s Ivetou Bartošovou, který ve spleti přibývajících vražd a podezřelých popisuje snahu policie vraha dopadnout, jen aby už nebylo pozdě. Neméně úspěšně si vedou filmové novinky jako jsou Hobit: Neočekávaná cesta, Argo, Volte mě!, Zpátky ve hře, Bídníci a mnoho dalších.

zdroj: Topfun





Reklama




Vybrané články