Quantcast

Vuelta s českými cyklisty na Eurosportu

| redakce | tisk

Eurosport bude od 24. srpna do 15. září 2013 vysílat 68. ročník španělské Vuelty - poslední cyklistické grand tour sezóny. Všech 21 etap bude Eurosport International vysílat ŽIVĚ v nativním HD, celkem se mohou diváci těšit na více než 40 hodin přímých přenosů.

Nikdy v historii nestartovali čeští cyklisté na některé z grand tour v takovém počtu a s takovými ambicemi. Zatímco na Tour de France bojoval jen Roman Kreuziger, na španělských silnicích se k němu přidají Zdeněk Štybar (čerstvý vítěz Eneco Tour), Leopold König a Jan Bárta. A všichni chtějí vyhrávat!

Eurosport International bude vysílat vždy přibližně dvouhodinový závěr etap. Přenos první etapy Vuelty začne v sobotu 24. srpna v 18:45, v další dny budou živé přenosy startovat obvykle v 16:00. Záznamy etap bude vysílat následující den v ranních hodinách Eurosport 2 a poté Eurosport International před živým přenosem další etapy.

Diváci české verze Eurosportu se mohou těšit na zajímavé hosty ve studiu včetně Františka Raboně, cyklisty stáje Omega Pharma-Quick Step a bývalého úspěšného cyklisty a dnes majitele časopisu peloton Karla Vacka. Pro své diváky připravila česká redakce Eurosportu společně se společností Orbea tradiční vědomostní soutěž o atraktivní cenu. Špičková závodní kola Orbea lze vidět na silničních závodech ProTour, ale také ve Světovém poháru XC a jejich kvalit využili k dosažení úspěchů olympijští vítězové i mistři světa.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články