Quantcast

Mezinárodní ocenění pro platformu TV Tipsport

| redakce | tiskobrázek k článku: Mezinárodní ocenění pro platformu TV Tipsport

Projekt streamovaných videopřenosů z české hokejové Tipsport extraligy vysílaných na TV Tipsport získal ocenění v kategorii Best online content service v rámci prestižní mezinárodní soutěže ConnectedWorld.TV Awards 2013, která se konala v minulých dnech v Amsterodamu.

Platformu pro Tipsport připravila a realizuje společnost Visual Unity, která s největší českou sázkovou kanceláří spolupracuje na rozvoji a posílení internetového sázení již od roku 2011.

Platforma, která byla oceněna v konkurenci několika set evropských projektů, umožňuje prostřednictvím online přenosů sledování zápasů české nejvyšší hokejové soutěže. Celkově se během jednoho ročníku Tipsport hokejové extraligy jedná o více než 450 zápasů, které lze v reálném čase sledovat na obrazovce počítače, v tabletu či na mobilním telefonu. Společnost Visual Unity dále připravila pro tzv. Tipsport bary řešení na bázi IPTV, které umožňuje sledování zápasů hokejové extraligy v HD kvalitě také návštěvníkům vybraných provozoven Tipsportu.

Výsledky tohoto projektu splnily a dokonce překonaly naše očekávání - počet registrací zájemců o sledování přenosů roste v řádech tisíců, přičemž podobný trend vykazuje také související online sázení u Tipsportu. Z toho je patrné, že budoucnost kurzových sázek je spojena právě se sázením v reálném čase probíhajících sportovních událostí,“ prognózuje marketingový ředitel Tipsportu Jan Čumpelík.

"Hokejoví fanoušci v české republice jsou věrní svým klubům, a proto velmi intenzivně vyhledávají zápasy svých týmů," říká za Visual Unity Tomáš Petrů, Global CEO. “Díky internetovým přenosům mohou sledovat kdekoli i zápasy, které se nevysílají v televizi. Jsme hrdí, že jsme pomohli otevřít nový kanál, s nadsázkou ho můžeme nazvat digitálním stadionem, protože na internetu se na zápasy dívá minimálně stejný počet diváků jako v hledištích, což přináší pozitivní výsledky jak pro našeho klienta, tak pro český sport obecně."

Oceněný projekt pokračuje na adrese www.tvtipsport.cz i v nové sezóně 2013/2014 hokejové Tipsport extraligy, což znamená, že na TV Tipsport mohou fanoušci sledovat v přímém přenosu všechny zápasy nejvyšší české soutěže.

zdroj: Tipsport





Reklama




Vybrané články