Quantcast

Eutelsat má 4 tisíce vyškolených a certifikovaných montážníků Tooway

| redakce | tisk

Satelitní operátor Eutelsat dnes představil nový milník - má již 4 tisíce vyškolených a certifikovaných montážních firem pro broadbandové služby Tooway, které jsou určeny pro obyvatele s nedostatečným či žádným pokrytím pozemního širokopásmového připojení.

Největší bezplatný vzdělávací program svého druhu doposud certifikoval 4 tisíce instalačních firem ve 20 evropských zemích a v osmi jazycích. Program pokračuje s dalšími tisícem montéry, kteří získají certifikát do konce roku 2014 a jsou z Balkánu, Německa, skandinávských zemí, Polska a Španělska.

Budováním rozsáhlé sítě odborných instalačních firem Eutelsat napomáhá k universálnímu širokopásmovému připojení po celé Evropě a zároveň vytváření pracovních míst a rozšiřování dovedností a pracovních příležitostí montážním firmám.

Služba Tooway je určena především pro spotřebitele a podniky, kteří nemají k dispozici pozemní širokopásmové připojení nebo přístup k internetu do rychlosti 2 Mbit/s. Nejnovější služby Tooway nabízejí rychlost stahování dat až 20 Mbit/s s uploadem o rychlosti až 6 Mbit/s, což je nejrychlejší satelitní širokopásmová služba v Evropě. Služba funguje s parabolami malých rozměrů (77 cm), modemem ze satelitu Ka Sat, který je nejvýkonnější satelit v Evropě.





Reklama




Vybrané články