Quantcast

Nový kanál TVP Kultura si naladí i abonenti Cyfra+

| redakce | tisk

Provozovatel polské platformy Cyfra+ rozšíří svoji nabídku o nový tématický kanál Telewizji Polska - TVP Kultura. Stanice se objeví na 11.kanále v EPG na přijímačích, které se dodávají abonentům. Program bude přístupný všem zákazníkům Cyfra+. TVP Kultura odstartuje již 24.dubna 2005. V minulých dnech se trailer objevil v konkurenční platformě Cyfrowy Polsat na satelitu Hot Bird.

TVP Kultura bude vysílat v pracovní dny 12 hodin denně (od 13:00 do 01:00 hodin). O víkendu bude vysílat 16 hodin (od 9:00 do 01:00 hodin).

TVP Kultura bude nabízet různé kulturní programy - od filmů, divadla přes hudbu až po tanec. V programu se počítá s informacemi o kulturních událostech v krajích a v zahraničí. Dále se počítá s každodenním studiem ?na żywo?, informačními magazíny a s publicistikou.

Program TVP Kultura bude postaven na tématických blocích - každý den bude věnován jinému tématu: pondělí literatuře, úterý divadlu, středa vzdělávání a civilizaci, čtvrtek hudbě, pátek filmu. Sobotní program TVP Kultura přinese speciální kulturní program a neděle bude vyhrazena speciálním hostům.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články