Quantcast

Větší kluci, větší hračky na Viasat Explorer

| redakce | tisk

Prosincové víkendy budou na Viasat Explorer plné vašich nejoblíbenějších pořadů a nejoblíbenějších postav tohoto roku - víkendy Větších kluků, větších hraček si prostě nesmíte nechat ujít, takže se pohodlně usaďte a buďte připraveni se bavit!

Náš speciálně sestavený seznam obsahuje například dokumentární seriál Neuvěřitelný Goodwin, který vám představí Houdiniho 21. století - Jonathana Goodwina - se svým ojedinělým způsobem zábavy. Poleze po budovách, nechá se zaživa upálit a bude také střílet z pušky se zavázanýma očima před udivenými přihlížejícími. Ale budete moci poznat Goodwina ještě lépe, když se podíváte také do zákulisí na intenzivní trénink jeho vystoupení, o něž se nikdo předtím nepokusil.

Součástí našeho měsíce Větších kluků, větších hraček je i australský dokumentární seriál Mega tiráci, který představí velké osobnosti a největší náklady, jaké byly kdy k vidění. Srdcem Mega tiráků je muž, který vystavěl přepravu těžkých nákladů v Austrálii doslova od nuly. Jon Kelly a tým jeho drsných řidičů přepravují ty největší náklady na světě na dlouhé vzdálenosti Austrálie. Jedno uklouznutí v těchto extrémních podmínkách může skončit katastrofou! Což stejně tak platí i pro další dramatický seriál - Stěhování ve velkém. Posádky těžkých damprů soutěží s časem, když naloží domy i se základy a přepravují je přes hory, města a dokonce i přes moře. Jejich cílem je dát těmto obrovským budovám novou šanci na život. V sázce je hodně, a hodně se také může pokazit...

Větší kluci, větší hračky na Viasat Explorer
▲ Větší kluci, větší hračky na Viasat Explorer

A budete mít šanci potkat se znovu i s posádkou Polárních pilotů, a to už ve čtvrté řadě. Tentokrát uvidíte, jak Joe nakupuje a prodává letadla, pouští se do boje se společností Transport Canada a musí si poradit také s odchodem několika pilotů. Krutý mráz poškodí složitý operační systém turbovrtulového letadla Lockheed Electra a jeho pilot, ostřílený veterán Ray Weber, se navzdory mrazu zapotí, když musí nouzově přistát. Prodej dvou protipožárních letadel CL-215 připraví pilotům vzrušující dobrodružství, když je letouny potřeba přepravit do Asie a do Evropy.

Je to doslova švédský stůl plný zábavy, která vás nenechá vydechnout. Nalaďte se v prosinci na Viasat Explorer, abyste mohli vidět to nejlepší z nejlepšího!

Větší kluci, větší hračky - víkendy, od 7. do 29. prosince 2013, od 12:00 hodin na Viasat Explorer.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články