Quantcast

10 mil. abonentů Trikolor TV

| redakce | tiskobrázek k článku: 10 mil. abonentů Trikolor TV

15. prosince 2013 získala ruská DTH platforma Trikolor TV 10 miliontého zákazníka. Informují o tom místní zdroje. Trikolor TV je jedním z největších poskytovatelů satelitní televize v Evropě a nejenom v počtu abonentů ale i celkovým počtem uživatelů (13,995 mil).

Pro srovnání - britská satelitní služba Sky UK měla na konci druhého kvartálu 2013 celkem 10,422 mil abonentů, z toho 4,786 mil. z nich využívalo televizi ve vysokém rozlišení (HDTV).

Mezi faktory, které přispěly k dosažení rekordních výsledků je široká nabídka kanálů, včetně 26 v HD rozlišení, které dnes přijímá 3 mil zákazníků. Nabídka Trikolor TV obsahuje také DV paket s 18 hlavními ruskými TV kanály. Paket je dostupný pro více než 7 mil abonentů. Vedle toho Trikolor TV nabízí klientům 8 dalších placených služeb (pro děti, hudební, filmový balíček a další).

Od začátku roku 2013 získala Trikolor TV celkem 1,2 mil nových abonentů a celkově 1,9 mil zákazníků. Trikolor TV plánuje na rok 2014 s technologickým partnerem General Satelllite provést širokou výměnu SD přijímačů za HD.

zdroj: satkurier.pl, mediasat.net.ua





Reklama




Vybrané články