Quantcast

Fotbaloví velikáni UEFA opět na Prima COOL

| redakce | tisk

Již 18. února vypukne jarní část Ligy mistrů UEFA. Úterní a středeční večery tak budou na Prima COOL patřit těm nejlepším fotbalovým týmům a hráčům Evropy. Diváci se mohou těšit například na klíčové zápasy týmů Manchester United, FC Barcelona, Atlético Madrid či AC Milán.

Utkání budou spolu s moderátory Studia UEFA Liborem Boučkem a Radkem Šilhánem komentovat trenér reprezentace Pavel Vrba, fotbalista Marek Jankulovski a další fotbaloví odborníci.

Utkání Ligy mistrů UEFA pravidelně přitahují k vysílání Prima COOL velký počet diváků, například listopadové utkání FC Viktoria Plzeň s FC Bayern Mnichov dosáhlo až na 23,08% share v cílové skupině 15+.

Prima COOL se rozhodla odměnit své diváky za přízeň a připravila pro ně soutěž o atraktivní cenu, která potěší každého fotbalového fanouška. Prima COOL rozdá během vysílání všech zápasů 2 vstupenky a dopravu na zápas Bayernu Mnichov v podzimní části dalšího ročníku UEFA celkem 14 výhercům, kteří odešlou během sledování zápasu SMS se správnou odpovědí na otázku vyhlášenou moderátorem na začátku utkání. Partnerem sms soutěže je cestovní kancelář FotbalTour.cz

Výběr zápasů Ligy mistrů na dny 18., 19., 25. a 26. 2. na Prima COOL a Prima Play Premium:

úterý 18. 2. - Prima COOL
20:15 Manchester City - FC Barcelona
Hostem ve Studiu UEFA bude s moderátorem Radkem Šilhánem Marek Jankulovski a reprezentační trenér Pavel Vrba, který vedl Viktorii Plzeň v Lize mistů proti oběma soupeřům - proti Manchesteru City v této sezóně a proti Barceloně před dvěma lety.

Prima Play Premium
20:40 Bayer Leverkusen - Paris St. Germain

středa 19. 2. - Prima COOL
20:15 AC Milán - Atlético Madrid
Hostem ve Studiu UEFA bude s moderátorem Liborem Boučkem opět Marek Jankulovski a španělský fotbalista José Romera.

úterý 25. 2. - Prima COOL
20:15 Olympiacos Pireus - Manchester United

Prima Play Premium
18:00 (pozor!!!) - Zenit Petrohrad - Borussia Dortmund

středa 26. 2. - Prima COOL
20:15 Galatasaray Istanbul - Chelsea FC

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články