Quantcast

Carrier Ethernet 2.0 nyní dostupný pro firemní klienty UPC

| redakce | tisk

Mateřská společnost Liberty Global získala pro své firemní zákazníky v celé Evropě certifikaci Carrier Ethernet 2.0 pro své Ethernetové služby. Certifikaci poskytuje Metro Ethernet Forum (MEF) a díky celoevropskému pokrytí může licenci využít i společnost UPC Česká republika.

MEF je definující asociací služeb Carrier Ethernet networks a celosvětově se zabývá přijetím Carrier Ethernet sítí a služeb. CE 2.0 certifikace popisuje další generaci služeb typu Carrier Ethernet se standardizovanými třídami služeb, stejně jako atributy propojeni tzv. interconnectu a ovladatelnosti skrze jednotlivé třídy služeb. CE 2.0 je velice náročnou certifikací ke získání a znamená důležitý standart pro celé odvětví.

Implementace této nové služby spočívá v nasazení nových zařízení do sítě, včetně implementace architektury dle specifikace MEF. V rámci MEF bylo nutné i nově nastavit a nebo upravit procesy spojené se zřízením služby.

Jsme rádi že UPC tuto akreditaci prostřednictvím naší mateřské společnosti Liberty Global získali. Znamená to že pro naše firemní zákazníky budeme moci nabízet služby s nejvyšší kvalitou a garancí“, řekl Martin Pochmon, viceprezident B2B.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články