Quantcast

ÓČKO uzavře sérii Party Ride Live večírkem s názvem 2GIS Special

| redakce | tisk

Hudební stanice ÓČKO uzavře zimní sérii tanečních eventů pojmenované Party Ride Live již 30. května v pražském Fashion Clubu. Pro tento netradiční večírek spojí síly s poskytovatelem mobilní aplikací 2GIS.Vystoupí Celeste Buckingham a přední čeští DJs. ÓČKO bude z místa konání živě vysílat.

„Neseď doma, buď v ÓČKU“. Tak zní hlavní motto série tanečních vystoupení Party Ride Live, které počátkem roku představila nově vzniklá agentura ÓČKO Promotion. Série se skládalo z 6ti tanečních vystoupení po hudebních klubech po celé České Republice. ÓČKO přivezlo do klubů v krajských a okresních měst známe interprety současné hudební scény. Vystoupili například Ben Cristovao, Majk Spirit nebo již zmíněná Celeste Buckingham. ÓČKO z těchto vystoupení vždy přenášelo vstupy přímo na obrazovku.

ÓČKO uzavře sérii Party Ride Live večírkem s názvem 2GIS Special
▲ ÓČKO uzavře sérii Party Ride Live večírkem s názvem 2GIS Special

Na základě značného ohlasu ze strany veřejnosti, ÓČKO společně s 2GIS přichystalo slavnostní ukončení této úspěšné tour. Poslední vystoupení nese název Party Ride Live 2GIS Special a přinese výběr toho nejlepšího z nedávných akcí. Vystoupí exkluzivně současna superstar Celeste Buckingham, společně s předními českými dydžeji jako jsou Lucca, Rockstar, Mery En či Leemac. O doprovodnou show se postarají živý houslista Michal Hejč, živý saxofon aka SaxoKid a taneční skupina Art Edition. ÓČKO bude samozřejmě z celé akce vysílat přímý přenos.
Účastníci s mobilní aplikací Prahy 2GIS mají vstup zdarma. Navíc uživatele bude aplikace přímo navigovat na místo konání. Vstup bez aplikace je 500Kč.

Jsem velice rád, že úspěšná šňůra Party Ride Live bude zakončena takto speciálně. Akce nabídne panoramatický výhled na Prahu, prvotřídní interprety, přímý přenos do vysílání ÓČKA a originální formou vstupenky skrze mobilní aplikaci partnera 2GIS. Bude to prostě speciální,“ nechal se slyšet hlavní promotér akce Fanda Plochý.

Za společnost 2GIS CZ jsem velmi rád, že nám byla dána od ÓČKA možnost se spolupodílet na jedné z úspěšných akcí Party Ride, a tím vás pozvat na ÓČKO Party Ride 2GIS Special. Stejně tak jako ÓČKO, tak i mobilní aplikace 2Gis.cz jsou stylovou záležitostí. Pro celou tuto akci, která je zde pro vás, máme k dispozici prostory Fashion Clubu. Vše bude přenášeno živě a večerem nás provedou přední hvězdy československé hudební a taneční scény“ prozradil Luboš Fiedler, marketingový manager 2GIS CZ.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články