Quantcast

Novým generálním ředitelem ČRa se stává Martin Gebauer

| redakce | tiskobrázek k článku: Novým generálním ředitelem ČRa se stává Martin Gebauer

Novým generálním ředitelem Českých Radiokomunikací se od 1. června 2014 stal Martin Gebauer. Doposud zastával funkci finančního ředitele a zástupce generálního ředitele. Ve společnosti působí již od roku 2011. Dosavadní generální ředitel Michal Čupa společnost opouští.

Martin Gebauer prokázal ve funkci finančního ředitele a zástupce generálního ředitele skvělé manažerské schopnosti a úspěšně realizoval řadu strategických kroků, které přispěly k naplňování obchodních cílů společnosti. V Českých Radiokomunikacích je Martin již od roku 2011 a v jeho osobě je proto zaručena kontinuita s dosavadním vývojem firmy. Jsme přesvědčeni, že pro realizaci ambiciózních cílů Českých Radiokomunikací má ty nejlepší předpoklady,“ říká Jiří Zrůst, Head of CEE pro Macquarie a předseda představenstva Českých Radiokomunikací (ČRa).

Hlavním zadáním Michala Čupy v čele ČRa bylo definovat a nastartovat proces firemní transformace a připravit společnost na nové výzvy a příležitosti. Pod jeho vedením byla vytvořena nová růstová strategie, která staví na silných stránkách společnosti a zároveň reflektuje potřebu technologické inovace. Firma také začala expandovat do oblasti propojování světa televize a internetu (OTT služby a Media Cloud).

Během působení Michala Čupy došlo zároveň ke změnám na všech úrovních managementu, stejně jako k organizačním úpravám, které směřovaly ke zvýšení produktivity společnosti a lepší odezvy na rychle se měnící potřeby trhu. Transformační zadání Michala Čupy bylo naplněno dříve, než akcionáři původně očekávali.

Akcionáři nabídli Michalu Čupovi novou příležitost na úrovni středoevropského regionu.

Rádi bychom Michalu Čupovi poděkovali za jeho přínos k rozvoji ČRa během jeho působení v čele společnosti,“ uvádí Jiří Zrůst.

zdroj: ČRa





Reklama




Vybrané články