Quantcast

Prima se chystá s unikátním mobilním studiem za svými diváky

| redakce | tisk

Televize Prima se od srpna každý víkend vydá za svými diváky. Se svým unikátním mobilním zpravodajským studiem, které je umístěno na kamionovém návěsu, v následujících týdnech navštíví 10 českých a moravských měst, ze kterých bude v sobotu a neděli živě vysílat Zprávy FTV Prima.

Vysílání z terénu jsme si vyzkoušeli loni při povodních, kdy jsme jednu relaci divákům nabídli ze střechy Národního divadla a druhou z Ústí nad Labem, moderátoři vysílali přímo z místa povodní a setkali se s lidmi, kteří potřebovali pomoc. Tam jsme zjistili, že lidé ocení, když se Zprávy vydají z Prahy přímo k nim. Byly to technicky nejsložitější Zprávy, které jsme kdy vysílali,“ řekla šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky FTV Prima Jitka Obzinová.

Prima se chystá s unikátním mobilním studiem za svými diváky
▲ Prima se chystá s unikátním mobilním studiem za svými diváky

Kromě možnosti vidět naživo přípravu a také samotné živé vysílání Zpráv, diváci se budou moct přímo na místě setkat se se svými oblíbenými moderátory i herci a získat od nich i autogram. Na oba víkendové dny je připraven také bohatý odpolední program. Například, v Mikulově v rámci doprovodného programu v neděli vystoupí i kapela Chinaski.

Prima se chystá s unikátním mobilním studiem za svými diváky
▲ Prima se chystá s unikátním mobilním studiem za svými diváky

Zpravodajská roadshow odstartuje už zítra, v sobotu 9. srpna v Mikulově, kde se na první setkání s diváky bude těšit dvojice moderátorů Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel.

datumměstolokace
9.8.2014MikulovNáměstí
16.8.2014PardubicePernštýnské náměstí
23.8.2014BrnoNáměstí Svobody
30.8.2014Hradec KrálovéVelké náměstí
6.9.2014OstravaMasarykovo náměstí
13.9.2014Karlovy Varyprostranství před poštou
20.9.2014OlomoucHorní náměstí
27.9.2014PlzeňNáměstí Republiky
4.10.2014LiberecNáměstí Dr. Edvarda Beneše
11.10.2014JihlavaMasarykovo náměstí

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články