Quantcast

Kancl od 1. prosince na ČT1

| redakce | tisk

Českou verzi kultovního britského seriálu scenáristů Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta The Office bude Česká televize vysílat od 1. prosince 2014 na ČT1. Seriál s názvem Kancl natočil režisér Milan Šteindler v brněnském studiu.

Šest dílů fiktivního dokumentu z kancelářského života ve firmě Papír a Print uvidí diváci vždy v pondělí a ve středu večer. Hlavní role nesnesitelného šéfa se zhostil Václav Kopta.

Kancl od 1. prosince na ČT1
▲ Kancl od 1. prosince na ČT1

Brněnská pobočka velkoobchodu s papírem, kde se děj seriálu odehrává, řídí vedoucí Marek Chvála, neškodně sebestředný a k jakýmkoliv citům ignorantský šéf. Pod rouškou péče o své podřízené se snaží ve firemní struktuře přežít co nejdéle, a proto neustále vymýšlí nové kličky ve vztahu k vedení společnosti. Dokumentární kamera fiktivního štábu se zaměřuje i na osudy jeho kolegů, kteří si dlouhé chvíle v nudné práci snaží krátit každý svým originálním způsobem.

Kancl od 1. prosince na ČT1
▲ Kancl od 1. prosince na ČT1

Seriál The Office odvysílala BBC ve Velké Británii poprvé v roce 2001. Stal se národním a poté také celosvětovým hitem. Licenci později zakoupily televize v několika zemích. Nejúspěšnější se stala americká adaptace, které stanice NBC od roku 2005 vyrobila celkem 201 epizod.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články